fbpx
Vores anbefalede kampe og fodboldrejser2023-09-15T13:53:17+02:00

Vores anbefalede fodboldrejser på egen hånd

Her kommer et udvalg af alle vores fodboldrejser, med ekstra fede kampe. Det kan enten være unikke stadionoplevelse, de vildeste derbykampe eller af den ene eller anden grund, specielle kampe. Det kan også være de weekender i Budapest, hvor både Ferencvaros, Ujpest og MTK Budapest spiller på hjemmebane, eller ture, hvor man kan nå forskellige byer/lande på en weekend. Kort sagt – en oversigt over de absolut fedeste fodboldrejser vi kan tilbyde hos Groundhopping Tours!

Der vil ikke være nogen guider med på disse rejser, men vi sender selvfølgelig vores forslag til et weekendprogram med andre kampe i området, samt generelle anbefalinger til barer og restauranter. Vi har selv besøgt stadions og destinationerne tonsvis af gange, og vi vil altid gøre vores bedste, for at guide jer frem til den bedst mulige fodboldweekend.

Hvis du hellere vil dyrke fællesskabet fra A-Z, så hop på Bundesliga Bussen til fantastiske fodboldoplevelser i Tyskland, eller vores skræddersyede Groundhopping-grupperejser.

Vores udvalgte og anbefalede fodboldrejser på egen hånd

 • SS Lazio – AS Roma

  Søndag d. 12/11, kl. 18.00

  Oplev Derby della Capitale, på det legendariske Stadio Olimpico, når SS Lazio og AS Roma deler byen op i to. Et af de helt store historiske derbies i Europa, og måske også det største derby på italiensk grund. Det bliver ‘molto benne’.

 • Hannover – Eintracht Braunschweig

  03/11 – 06/11, 2023

  Oplev Niedersachsen derby’et imellem Hannover 96 – Eintracht Braunschweig. Et af de vildeste og mest hadefulde opgør i tysk fodbold. Det er virkelig to klubber der ikke kan udstå hinanden, og det kommer til syne, når de går ind på Niedersachsenstadion i Hannover.

 • Wolfsburg – Eintracht Frankfurt

  Lørdag d. 30/09, kl. 15.30

  Oplev kampen imellem danskerklubben Wolfsburg med Joakim Mæhle på kanten og Jonas Wind på toppen, imod Eintracht Frankfurt og deres mange medrejsende fans. Det bliver en intens kamp i Bundesliga’en, og mon ikke der falder en del mål.

 • Påske i Bristol

  29/03 – 01/04, 2024

  Tag på påskeferie i den smukke havneby Bristol, i det sydvestlige England tæt på grænsen til Wales. Bristol City tager imod Leicester City, med danske Mads Hermansen på mål, og Bristol Rovers tager imod Shrewsbury Town i den engelske League One.

Loading...

Groundhopping på egen hånd inkluderer

 • Officiel kampbillet købt direkte fra klubben

 • Overnatning(er) på centralt beliggende hotel

 • Morgenmad på hotellet

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • Forslag til weekendprogram og generelle anbefalinger

Ægte billetter og gode pladser

Vi køber altid din billet direkte hos klubben, og vi sørger for gode pladser, hvor alle rejsende sidder sammen.  På den måde støtter vi klubben uden mellemmænd, og er altid sikre på billetternes autencitet. Billetterne bliver sendt inden afrejse eller udleveret på hotellet.

Centralt belligende hoteller

Placeringen af hotellerne er altid centralt beliggende i byen, så man også har mulighed for, at snuse lidt til byens puls, dens oplevelser og mærke stemningen.

Titel

Go to Top