fbpx

Det kulte Berlin med hovedkamp på Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark

2.295 DKK

På lager

Flere datoer

Oplev en weekend ed fodbold og groundhopping i Berlin, hvor vi besøger de gamle, lokale og traditionsrige klubber

Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

 • Dage: 4 (3 overnatninger)

 • Afgang: Sjælland og Jylland

 • Pris: 2295 kr. (enkeltværelse: +700 kr.)

 • Dato: flere datoer

 • Personer: Max 16

Det kulte Berlin

Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark, Mommsenstadion, Sportforum Hohenschönhausen, Karl-Liebknecht-Stadion, Poststadion er alle stadions som måske ikke siger dig så meget. Men det er alle stadions hvor der gemmer sig en lang historie eller er hjemmebane for nogle af Berlins traditionsrige klubber.

Fodboldkultur i Berlin er nemlig meget andet end Hertha BSC og Union Berlin. Vi tager på tur for at opleve det historiske gamle DDR stadion Friedrich-Ludwig-Jahn Stadion og dykke ned i Regionalliga Nordost som er Tysklands 4 bedste række. Her finder du klubber som TeBe Berlin, BFC Dynamo Berlin, Babelsberg 03, Berliner AK 07, Lichtenberg osv. Mange af disse klubber har vundet mesterskaber, spillet i Europa eller har været tidligere storklubber.
Så tag ikke fejl, selvom vi er nede i den fjerede bedste række er her masser af fodboldkultur, kultstadions, fans på lægterne og et rigtigt flot setup på stadions – så du glipper ikke din currywurst eller Bier vom Vass.
Ligaen kan godt minde lidt om den tidligere danske 2. div. øst hvor mange af de københavnske traditions klubber spillede som BK Frem, Brønshøj Boldklub, B93 Osv. Men vi kan godt være ærlige at sige, at den nok er lidt større og med en del flere tilskuere på lægterne end 2. div. øst uden at forklejne fremmødet herhjemme.

Der venter dig en kult tur, hvor du vil besøge stadions og  opleve fodboldkultur som var du i 90´erne. Her er ikke rigtigt VIP loungens og Champagne glas – Nej her står den på oldschool tyske kurver, fans i cowboyveste og Bundesliga hår.

Hovedkamp på det historiske Friedrich-Ludwig-Jahn Stadion

Friedrich-Ludwig-Jahn Stadion i Berlin er det 3 største stadion i Byen, efter Olympiastadion og An der Alten Försterei. I dag er kapaciteten næsten hele 20.000 og stadion åbnede tilbage i det gamle DDR i 1952.
Stadion har været hjemmebane for det Østtyske landshold en del gange siden åbningen og havde tilskuerrekord på hele 30.000 da Østtyskland mødte Belgien tilbage i Marts 1974. Samtidig har utallige klubber fra Berlin haft hjemmebane på Fridrich-Judwig-Jahn, dog med den gamle traditions klub BFC Dynamo i to lange perioder (1972-1992 & 2014-2020). Idag Har Victoria 1889 Berlin hjemmebane på stadionet efter deres oprykning til 3.Liga da deres eget Stadion Lichterfelde ikke opfylder de gældende krav for 3. Bundesligaen. I 2015 havde Fridrich-Ludwig-Jahn stadion også æren af at lægge græs til kvindernes Champions League finale mellem Frankfurt og Paris. Både Hertha Belin og Union Berlin har også begge benyttet stadionet til et par af deres Europæiske kampe da deres eget har været under ombygning i visse perioder. Som det ser ud nu er Friedrich-Ludwig-Jahn lukningstruet, og bystyret i Berlin ville træffe beslutningen om fremtiden i løbet af efteråret 2021.

Vi skal opleve Friedrich-Ludwig-Jahn når Magdeburg, 1860 München og Eintracht Braunschweig kigger forbi. Så der kan godt forventes rigtigt rigtigt mange udebanefans på lægerterne og en virkelig fed stemning

Friedrich-Ludwig-Jahn Stadion ligger i området Prenzlauerberg i Berlin, hvor du finder masser af små kneiper og større biergardens. Så der er både lagt op til en god pre-match men også en god post-match.

Overnatning i Berlin

Vi sørger som altid for at overnatte centralt på gode hoteller. Morgenmad vil være inklusiv og vi har følgende overnatinger på programmet:

Skulle turen aflyses grundet corona restriktioner, tilbagebetales det fulde beløb for rejsen

Rejseprogram Berlin

Fredag Ankomst og fodbold eller fællesmiddag.
Lørdag: Fodbold samt fællesmiddag
Søndag: Fodbold samt fællesmiddag
Mandag: Hjemrejs

Fly

Guiden fra Danmark er med nedneståene fly. Det er selvfølgelig også muligt at finde andre ruter til Berlin eller forlænge opholdet i den ene eller anden ende.
Vi asssistere gerne med dette. Så skriv eller ring endelig ved spøgsmål.

Fredag:  Fra København til Berlin
Mandag: Fra Berlin til København

Vi afventer tribunesituationen i Berlin, inden vi bestiller fly. Tilmeldte deltagere vil modtage en mail omkring dette.

Kampprogrammer for følgende weekends:

15/10 – 18/10 – 2021

Kampprogram

 • FC Victoria 1889 Berlin – VfL Osnabrück (Fredag)
 • VSG Altglienicke – SV Babelsberg 03 (Lørdag)
 • Tennis Borussia Berlin – BSG Chemie Leipzig (søndag)

11/03 – 14/03 – 2022

Hovedkamp

 • FC Viktoria 1889 Berlin – TSV 1860 München

Mulige andre kampe denne weekend

 • SV Lichtenberg 47 – FC Carl Zeiss Jena
 • SV Tasmania Berlin – Tennis Borussia Berlin
 •  Sv Babelsberg 03 – VfB Auerbach

01/04 – 04/04 – 2022

Hovedkamp

 • FC Victoria 1889 Berlin – FC Magdeburg

Mulige andre kampe denne weekend

 • SV Lichtenberg 47 – Tennis Borussia Berlin
 • SV Tasmania Berlin – Berliner AK 07
 • SV Babelsberg 03 – FSV Union Fürstenwalde
 • 3 x  Overnatninger på minimum  3-stjernet hotel
 • 3 x Morgenmadsbuffet
 • Kampbillet Victoria Berlin
 • Kampbillet Regionalliga Ost kamp
 • Guider fra Groundhopping Tours
 • Oplæg om klubberne vi besøger
 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Transporten er ikke inkluderet

Flybilletten er ikke inkluderet i prisen for, at gøre det mere fleksibelt og billigere for dig. Du bestemmer selv om du flyver, køre i bil tager toget eller tager bussen til Berlin. Det vigtigste er at du kan være ved hotellet senest fredag kl. 16.00

Vores guide er med flyet fra København til Berlin – fly tider kommer senere

Fredag
Mandag

Corona
Bliver turen annulleret grundet Corona restriktioner – tilbagebetales det fulde beløb.

Groundhopping Tours Stifter: Nicolai Bryde Nielsen

Erfarne guider

Alle, som arbejder i Groundhopping Tours, har taget en lang fodboldrejseuddannelse, enten ved at de har rejst Europa tyndt for at jagte stadions i mange år, eller fordi de har et tilhørsforhold til en klub, som de har besøgt minimum 10 gange. Vi sørger derfor for at du er klædt på, til at få nogle helt unikke fodboldoplevelser sammen med os på vores fodboldrejser.

Titel

Go to Top