fbpx

Groundhopping London: Crystal Palace – Liverpool (Reserver nu)

Skriv til [email protected] eller ring til Nicolai på telefon 22205114

Forventet pris: ca. 2999 kr.

Description

 • Dage: 4 (3 overnatninger)

 • Afgang: Sjælland og Jylland

 • Dato: TBA

 • Personer: 9

Fodboldrejse til Premier League og Selhurst Park

Oplev den vildeste stemning i Premier League

Forventet pris: 2999 kr. 

I dag kan Selhurst Park rumme 26.255 fans og stadionets 4 tribuner er alle bygget i forskellige årtier. Det giver virkelig Selhurst Park en helt unik charme. Selhurst Park er derudover også kendt for at være det stadion i Premier League, med den bedste stemning. Dette er på grund af fangruppen Holmesdale Fanatics, som har bragt Ultras kulturen til England, og skaber en fantastisk atmosfære på Selhurst Park. Du kan læse meget mere om Selhurst Park og fodbold i London her

Turens højdepunkt byder på en kampen mod Liverpool. Selhurst Park, vil blive fyldt til briste punktet denne dag og til disse kæmpe-kampe er lægterne fuldstændig klar på at give den vildeste støtte til hjemmeholdet.

Mulige ekstra kampe

Som altid når kampene ikke er fastlagte, kan vi ikke planlægge præcis hvilke kampe, vi ellers vil komme til at se. Men vi groundhopper så meget som muligt og ser så mange kampe, som muligt. Vi er i London fra fredag til mandag, så der er burde være masser muligheder. Den/de ekstra kamp/kampe vi kommer ind at se, sælger vi altid til kostpris (ca. max 500 kr.). I det uheldige tilfælde af at Crystal Palace – Liverpool spilles om mandagen (1 ud af 18 kampe i en runde spilles mandage), kommer en anden kamp til at indgå i prisen i stedet, alternativt giver vi pengene tilbage for turen (ex. fly som I selv bestiller).

Program og rejseplan

Programmet bliver lagt op så snart vi med mere om spilletidspunkt og kampprogram.

Hotellet

Vi skal bo på et minimum 3 stjernet centralt beliggende i London, tæt på alt. Der er som altid på vores rejser, morgenmad på hotellet inkluderet i rejsen.

Enkeltværelses tillæg på ca. 1200 kr.
Rejser du alene og gerne vil bo sammen med en anden der rejser alene? så skriv det i bestillingen og du sparer tillægget ved enkeltværelse.

Hotel udefra til VM Dart 2020 + Premier League Fodbold

Turen inkluderer

 • 3 Overnatninger på (minimum) 3-stjernet hotel

 • 3 x Morgenmadsbuffet

 • Guide fra Groundhopping Tours

 • Kampbillet til Crystal Palace – Liverpool (langsiden)

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Turen inkluderer ikke

 • Fly

 • Billet & transport til andre kampe (sælges til kostpris)

Erfarne guider

Guide på turen vil være Anders aka. Krystal Paladset

Mere om vores guider

Reserver nu og betal senere

Tag med på denne fodboldrejse til London hos Crystal Palace og oplev lokalområdet, få historien om klubben og oplev det stemningsfyldte og charmerende Selhurst Park, i selskab med andre fodboldnørder. Der er kun 9 pladser på turen. Skulle du være så uheldig, at være forhindret denne weekend, er det naturligvis omkostningsfrit at framelde sig.

Reserver her: [email protected]