fbpx

Old Firm: Celtic – Glasgow Rangers (Udsolgt – Venteliste)

Skriv til [email protected] eller ring til Nicolai på telefon 22205114

Forventet pris: ca. 5-6.000 kr.

Description

 • Dage: 4 (3 overnatninger)

 • Afgang: Sjælland og Jylland

 • Dato: TBA

 • Personer: Max 10

Old Firm i Glasgow

Old Firm – et af de mest episke derbys

Forventet pris: ca. 5-6.000 kr

Old Firm behøver ingen nærmere introduktion. Det er et af de største derbyer i Europa, når de to Glasgow klubber tørner sammen i det historiske Old Firm opgør. En kamp som handler om meget meget mere end selve spillet på banen.

Celtic og Glasgow Rangers

De to mastodonter i skotsk fodbold har til sammen vundet 104 skotske mesterskaber, og er ubestridt de to største klubber i skotsk fodbold.
Vi taler her om to klubber, med en meget lang historie, der fra dag ét har de været rivaler. Glasgow Rangers blev grundlagt i 1872, og Celtic FC er grundlagt i 1887.

Old Firm derby historie

Celtics første kamp i 1888 var netop imod Glasgow Rangers på Parkhead, som i dag også kaldes Celtic Park, og allerede der startede rivaliseringen mellem de to klubber. Historien om Celtic Park er fantastisk. Celtic Park (Parkhead) åbnede i 1888, men er siden hen blevet renoveret i flere omgange. Men stadig den dag i dag, har stadion samme placering som i 1888. Tilskuer-rekorden siger man er fra 1938, hvor hele 83.500 tilskuere var på plads til Old Firm. I dag har Celtic Park plads til ca. 60.500 tilskuere. Så glæd dig til dette vanvittige derby!

Mulige ekstra kampe

Som altid når vi er afsted, fylder vi weekenden op med fodbold. Det betyder også, at vi skal groundhoppe i Skotland, som vi altid gør – se nogle af vores tidligere fodboldrejser, hvor du kan se hvor stærkt et fodboldprogram, vi altid går efter.

Sidste år hed programmet:

Fredag: Dundee derby (Dundee United – Dundee FC)
Lørdag: Greenock Morton – Partick Thistle
Søndag: Old Firm (Celtic – Rangers)

Vi afventer en fastlæggelse af kampprogrammet og tribunerne åbner for tilskuere, før vi kan sige hvilke ekstra kampe vi skal se. Men vi satser på at skulle se fodbold fredag, lørdag og søndag.

Program og rejseplan

Programmet bliver lagt op så snart vi med mere om spilletidspunkt og kampprogram. Men vi forventer at se 2-3 kampe.

Vi flyver til Skotland fredag morgen/formiddag og retur til Danmark mandag. Det vil som altid være muligt, at følges med guiden hele vejen.

Hotellet

På turen vil vi overnatte på minimum 3-stjernet hoteller. Der er som altid på vores rejser, morgenmad på hotellet inkluderet i rejsen.

Tillæg på enkeltværelse
Rejser du alene og gerne vil bo sammen med en anden der rejser alene? så skriv det i bestillingen og du sparer tillægget ved enkeltværelse.

Old Firm: Hotellet i Glasgow

Turen inkluderer

 • Airport Transfer

 • 3 Overnatninger på (minimum) 3-stjernet hotel

 • 3 x Morgenmadsbuffet

 • Guide fra Groundhopping Tours

 • Billet bag mål til Old Firm

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • Alt transport i Skotland

 • Kampbilletter til de andre kampe vi skal se

Turen inkluderer ikke

 • Fly

Erfarne guider

Alle, som arbejder i Groundhopping Tours, har taget en lang fodboldrejseuddannelse, enten ved at de har rejst Europa tyndt for at jagte stadions i mange år, eller fordi de har et tilhørsforhold til en klub, som de har besøgt minimum 10 gange. Vi sørger derfor for at du er klædt på, til at få nogle helt unikke fodboldoplevelser sammen med os på vores fodboldrejser.

Groundhopping Tours Stifter: Nicolai Bryde Nielsen

Reserver nu og betal senere

Reserver din Groundhopping rejse til Glasgow i dag, og nyd fælleskabet med en masse andre fodboldelskere. Der er kun 10 pladser på denne tur. Skulle du være så uheldig, at være forhindret denne weekend, er det naturligvis omkostningsfrit at melde fra.

Reserver her: [email protected]