Groundhopping Tours tager til Brasilien i 11 dage fra den 1. til den 11. november 2019.

Turen er et samarbejde mellem Groundhopping Tours’ Nicolai Bryde, Peter Arnholdt og Lasse Højstrup Sørensen. Tre fodboldnørder som har set brasiliansk fodbold mange gange før.

Kort om turen

Rejs med Groundhopping Tours til Brasilien og oplev verdens mest kendte og farverige fodboldkultur.

Vi kommer til at besøge ikoniske brasilianske klubber og stadions, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på fodboldens enorme betydning i Brasilien. Det er ikke bare nationalsporten i Brasilien. Det er grundessensen af livet, for størstedelen af landets 200 millioner indbyggere. Det bliver et program spækket med fodbold. Masser af kampe fra den bedste brasilianske række, inklusiv flere legendariske lokalopgør. Vi kommer også til at udforske andre sider af landets fodboldkultur. Vi skal blandt andet besøge et fodboldprojekt for børn i favelaen, samt kigge nærmere på Ipanema-strandens fodboldkultur.

Når den ikke står på fodbold, er der rige muligheder for at tilfredsstille dine lyster, uanset om du er til fest og farver eller ren afslapning. En tur på en af Rio de Janeiros verdensberømte strande er altid en fornøjelse, og byens atmosfærefyldte aften- og natteliv er uden sammenligning. Fra Lapas gadefester til natklubberne i Léblon, hvor du kan være heldig at støde på en fodboldspiller eller to. Der er noget for alle og enhver i Rio.

Turen byder også på et visit i Brasiliens største metropol, São Paulo. Her er der fuld fart på 24 timer i døgnet. Hvad byen mangler i strande og afslappet livsstil, lever den så sandelig op til på anden vis. Det er uden sammenligning den mest moderne by i hele Sydamerika, hvilket tydeligt afspejles i byens borgere og kulturliv.

Program

Fredag den 1. november: Ankomst til Rio de Janeiro – Fællesmiddag om aftenen
Lørdag den 2. november: Fodboldkamp
Søndag den 3. november: Fodboldkamp
Mandag den 4. november: Farvelabesøg, sightseeing og fælles strandtur
Tirsdag den 5. november: Sightseeing tur og dag på stranden
Onsdag den 6. november: Fodbold
Torsdag den 7. november: Fodbold
Fredag den 8. november: Afrejse til São Paulo
Lørdag den 9. november: Fodbold
Søndag den 10. november: Fodbold
Mandag den 11. november: Hjemrejse

*Der kan forekomme ændringer i programmet fra den 02. til den 10. november, alt efter hvordan kampene fastlægges.

Imens vi er i Rio er vi så heldige, at der både er weekend- og midtugerunde, og så tager vi lige en weekendrunde i São Paulo, inden vi sætter kursen hjem mod Danmark.

Det giver os en perlerække af fodboldkampe i Rio og São Paulo.

Rio de Janeiro

 1. Flamengo x Corinthians (2 af Brasiliens største klubber)
 2. Fluminense x Vasco (Rio Derby)
 3. Vasco x Palmeiras 
 4. Botafogo x Flamengo (Rio Derby)

São Paulo

 1. São Paulo FC x Fluminense 
 2. Palmeiras x Corinthians (Det største derby i São Paulo)

Kamptidspunkterne er endnu ikke fastlagt. Vi håber og satser dog på, at programmet fastlægges, så vi kan se alle kampene.
Men ændringer af kampe kan forekomme.

Udover ovenstående fodboldkampe, vil vi fylde dagene ud med stadionrundvisninger, sightseeing, strandbesøg, fællesmiddage og så videre. Det kan også sagtens ske at der dukker mindre kampe op i de lavere brasilianske rækker og så tager vi selvfølgelig også dem med. Vi kommer til at bruge det meste at tiden på fodbold, men der vil samtidig også være tid til afslapning.

 

Prisen for turen er dk 9.995,- pr. person i delt Twin værelse. Ved single værelse er der et tillæg på Dk 3000,- 

Inkluderet i prisen:

 • Kampbilletter til alle kampe i Rio og São Paulo
 • Transport til og fra kampene i Rio og São Paulo
 • 7 overnatniner i Rio, inklusiv Morgenmad
 • 3 overnatninger i São Paulo, inklusiv morgenmad
 • Favelabesøg, herunder et besøg til et lokalt fodboldprojekt
 • Alle stadionrundvisninger
 • Fly fra Rio til São Paulo
 • Transport til Rio Lufthavn
 • Danske rejseledere
 • Rejsegarantifond

Ikke inkluderet i prisen

 • Fly T/R til Brasilien

Betaling

Du betaler et depositum på 3000 kr.  ved tilmelding. Det resterende beløb skal betales senest 60 dage inden afrejse.

Transport til og fra Brasilien

Du skal selv booke transport til og fra Brasilien

Nicolai, jeres ene guide, flyver med Lufthansa fra CPH og retur til CPH. Booker du samme fly som ham, mødes du/I inden afrejse i Københavns lufthavn og følges også hjem igen. Nicolai er på nedenstående fly:

Udrejse 31/10
19.15 CPH – Frankfurt – Fly LH831
22.05 Frankfurt – Rio / Fly LH500

Hjemrejse 11/01
19.45 Sao Paulo (GRU) – Frankfurt / Fly LH507
12.20 Frankfurt – CPH / Fly LH828

Booker du ikke samme fly som Nicolai, skal du sørge for være i Rio senest 1. november 2019. Peter, som er den anden guide på turen, er bosat i Brasilien og vil allerede være i Rio – på Ibis Copacabana – fra torsdag den 31. oktober. En af guiderne på turen vil være i Lufthavnen i Rio, for at byde dig velkommen til Brasilien.

Hjemrejse skal tidligst være den 11. november fra São Paulo

Tips til at bestille fly

 1. Du kan flyve billigt til og fra Rio med Norwegian. Det kræver dog at du booker et “connection flight” fra São Paulo til Rio på hjemturen.
 2. Fra Hamburg er der billige fly ud til Rio og retur fra São Paulo, ned til 4.000 kroner for en returbillet.
 3. Søg på Momondo men book direkte hos flyselskabet.
 4. Køb dine flybilletter på Mastercard. Der har du nemlig en konkursforsikring inkluderet.

 

Hotellerne

Ibis Copacabana Posto 5

Under 200 meter fra Copacabana stranden og omgivet af restauranter, ligger dette 3-stjernede Ibis hotel, som bliver vores base i Rio de Janeiro.

 

 

 

Transamerica Prime International Plaza

Dette lækre 4-stjernede hotel med swimmingpool, ligger midt i det hippe Jardin-område i den vanvittige storby São Paulo. Det er svært at være tæt på det hele i denne store by, men vi bor lige midt i hvor alt sker, tæt ved den kendte Avenida Paulista.

 

Guiderne på turen

Peter Arnholdt Jensen – Fodboldscout, bosiddende i Brasilien og en af folkene bag Brasserpodcast.

Peter er fodboldscout i Brasilien og skribent for blandt andet tipsbladet. Han er bosiddende i Belo Horizonte i Brasilien. Hans passion for brasiliansk fodbold startede tilbage i 1970, hvor han hjemme i Birkerød på det sort-hvide TV kunne følge med i VM i Mexico. Med stjerner som Pelé, Rivellino og Jairzinho, og fejende flot fodbold, var det umuligt for ham ikke at falde i brassergryden med et ordentligt pjask. Peters første rejse til Brasilien var i 2003, på en tur til Rio de Janeiro for journalister og trænere. Siden blev Brasilien en fast del af rejsebudgettet, indtil  Peter flyttede til Brasilien i 2013. Peter ser al slags fodbold. Lige fra U-15 til voksenbold, fra den laveste professionelle række og til toppen af poppen. Hans største oplevelse på stadion var i 2009, da hans favoritklub Vasco da Gama vandt Serie B, foran mere end 50.000 mennesker på Maracanã. Den største nedtur faldt i 2014, da Brasilien på Mineirão tabte VM-semifinalen med 7-1 til Tyskland. Peter bruger også en del krudt på at lave den ugentlige podcast ‘Brasserbold’, sammen med hans gode ven Andreas Knudsen.

Lasse Højstrup Sørensen – Forfatter til flere fodboldbøger og ekspert på sydamerikansk fodbold.

Lasse er forfatter til flere bøger om fodboldkultur. Han har rejst jorden rundt, besøgt fodboldklubber og fans i alle afskygninger.

Han har specielt et godt øje til britisk og brasiliansk fodbold. Lasse er aktiv i fodboldens subkulturer og har meninger til det fodboldspil han så gode kan lide.

 

 

 

 

 

Nicolai Bryde Nielsen –  Grundlægger af Groundhopping Tours.

Nicolai har de sidste 20 år rejst verden rundt og set fodbold. Han har været på omkring 250 stadions i 43 forskellige lande, heraf 12 i Brasilien. Nogle af de største stadionoplevelser han har haft, er på nogle af de brasilianske stadions, han har besøgt. Nicolai synes Brasilien er noget helt unikt. Et land, der er besat af spillet med den lille runde bold. Fodboldkulturen foregår ikke bare på stadion, men også i de fattige favelaer og på strandene.

 

 

 

 

Så det er nogle yderst kompetente guider der er med på denne tur og de er klar til at give dig den mest unikke fodbold oplevelse nogensinde.

Har du spørgsmål til turen, så skriv til info@groundhoppingtours.dk eller ring til Nicolai på telefon 2220 5114.

Telefonen er åben i hverdage efter klokken 16.00 og hele weekenden.