fbpx

Fodboldrejser til Hamborg

Beskrivelse

 • Dage: 2-4 dage

 • Pris: Fra 1995,- pr. person

 • Dato: Flere datoer

HSV på det historiske Volksparkstadion 

HSV den store kæmpe som for tiden er i 2. Bundesliga har alt hvad en god stadionoplevelse indebærer, og så er det samtidig meget tæt på Danmark.
Det stemningsfyldte Volksparkstadion som åbnede i 1953, og har huset både det tyske landshold og europæiske finaler er et stadion, som skal på CV’et. Når de lokale helte fra HSV spiller er Volksparkstadion oftest fyldt og Nordkurven skaber en fantastisk stemning på det intime stadion.
I 2. bundesliga finder du masser af andre store traditionsklubber, så tag ikke fejl. Selvom det er 2. Bundesliga venter der jer en kæmpe stadionoplevelse.

Hamburg er samtidig en fantastisk på til en weekend eller forlænget weekend. Er du til fart på om natten så har du reeperbahn, du har det kulte Altona område og så må vi heller ikke glemme hele havnefronten, hvor du kan tage en sejltur på Elben.

Groundhoppingmæssigt gemmer Hamburg også på mange små skatte. Du kan besøge kultklubben Altona, det kulte Stadion Hoheluft eller måske tage lyntoget toget til Hannover og se Hannover 96.
Når kampene ligger fast, modtager i vores forslag til den perfekte weekend. Her har i mulighed for at tilkøbe billetter og transport til andre kampe (tilkøb).

Uanset om man vælger en grupperejse eller at tage turen på egen hånd, venter der en af de helt store stadionoplevelser og vi hjælper med at skræddersy jeres Groundhoppingrejse.

Vi har været på Volksparkstadion og groundhoppet Hamburg i området masser af gange, så vi kender alle de skjulte perler.

HSV´s kampe 22/23 sæsonen på Volksparkstadion

22/07-24/07 vs Hansa Rostock
06/08-09/08 vs Heidenheim
19/08-22/08 vs Darmstadt
02/09-05/09 vs Karlsruhe
16/09-19/09 vs Fortuna Düsseldorf
07/10-10/10 vs Kaiserslautern
21/10-24/10 vs Magdeburg
04/11-07/11 vs Jahn Regensburg
11/11-14/11 vs Sandhausen
27/01-30/01 vs Eintracht Braunschweig
18/02-21/02 vs Arminia Bielefeld
03/03-07/03 vs Nürnberg
17/03-20/03 vs Holstein Kiel
07/04-10/04 vs Hannover 96
05/05-08/05 vs Paderborn
19/05-22/05 vs Greuther Fürth

Kampene er ikke fastlagte

Kampene i Tyskland bliver først fastlagt omkring 6 uger før kampen. De tyske kampe i Bundesligaen spilles fra fredag aften til søndag aften. Derfor anbefaler vi jer at I booker fra turen fra fredag – mandag, så i er sikre på at se hovedkampen på turen på Volksparkstadion.

Som altid når vi er afsted, fylder vi weekenden op med fodbold. Se nogle af vores tidligere fodboldrejser, hvor du kan se hvor stærkt et fodboldprogram, vi altid går efter. Du kan læse mere om fodbold i Tyskland her.

Pladser på stadion

Vi har et tæt samarbejde med HSV og det giver os mulighed for at sidde forskellige steder på stadion. Så skriv gerne om du evt. ønsker billetter på langsiden ned mod HSV´s fans eller bagmål ved udeholdet. Samtidig sidder i alle altid sammen.

Programmet for grupperejserne kommer snart

Fodboldrejse Berlin: Hotel Mercure Château Berlin

Vi bor altid i Hamborg og det vil være inkl. morgenmad på hotellet.

Det er kun muligt at få twin og enkelt værelser

Dortmund på egen hånd 

 • 2. Bundesligabillet til HSV kampen

 • 1-3 overnatninger på hotel i Hamburg

 • Morgenmadsbuffet alle dage

 • Mulighed for tilkøb af andre kampe

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • Skræddersyet program

Corona
Bliver turen annulleret grundet Corona restriktioner – tilbagebetales det fulde beløb.

Transport
Transport er ikke inkluderet i prisen. Vi vil hellere give dig muligheden for selv, at kunne bestemmen hvor du vil rejse til og fra og på på de tider som passer dig.

Det er masser af gode togforbindelser og flix busser til Hamburg, men er også ganske nemt at tage bilen derned.

Tilmelding til fodboldrejserne

Udfyld nedenstående formular og så skal vi nok vende tilbage med et skræddersyet tilbud.

Andre fodboldrejser

 • Den store derby rundrejse

  26/08 – 05/09 – 2022

  Forbered dig på den mest vanvittige derby-rundrejse! Det bliver i år med start fra Sarajevo, videre til Beograd, inden vi slutter af i Budapest – den store rundrejse på balkan og i østeuropa er tilbage!

 • The Eternal Derby: Partizan Beograd – Røde Stjerne

  29/08 – 02/09 – 2022

  Hold på hat og briller – og forbered dig på et af de mest vanvittige og intense derby’s i Europa. Dette klassiske opgør er på toppen af listen blandt alle groundhoppere, og denne weekend bliver pakket med fodbold og vilde oplevelser!

 • Fodboldrejser til Gdansk

  Flere datoer

  Gå på opdagelse i denne fantastiske by og oplev den polske fodboldkultur i den bedste række. Og så er priserne helt i bund hvilket gør Gdansk til en oplagt weekendtur krydret med  masser af fodbold, billige polske fadøl og gastronomiske oplevelser af høj klasse!

 • Fodboldrejser til Gdansk

  Flere datoer

  Gå på opdagelse i denne fantastiske by og oplev den polske fodboldkultur i den bedste række. Og så er priserne helt i bund hvilket gør Gdansk til en oplagt weekendtur krydret med  masser af fodbold, billige polske fadøl og gastronomiske oplevelser af høj klasse!

 • Grupperejse til Holland med hovedkamp på De Kuip

  07/10 –10/10 2022

  Tag med på denne fodboldrejse til Holland og oplev Feyenoord på ‘De Kuip’ samt en fantastisk stemning  på et stadion med plads til over 51.000 tilskuere. Det bliver en vanvittig weekend med masser af suveræn groundhopping, hygge og røverhistorier på programmet!

 • Fodboldrejser til Krakow

  Flere datoer

  Tag på opdagelse i charmerende Krakow og oplev den polske tribunestemning og fankultur hos både Wisla Krakow og Cracovia. Der er smæk på tribunerne, og så kan du både finde stadionplatter og fadøl til yderst rimelige priser!

 • Fodboldrejser til Hamborg

  Flere datoer

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde! Stemningen i det nordtyske er i topklasse og Volksparkstadion leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer officielle langsidebilletter og ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til AS Roma

  Flere datoer

  AS Roma på Olimpico er noget man skal opleve! Og så må vi ikke glemme, at I har weekenden i skønne Rom, hvor der er rig mulighed for sightseeing og kulinariske oplevelser.

 • Fodboldrejser til Celtic Park

  Flere datoer

  Fodbold i Glasgow er noget for enhver fodboldromantiker. Oplev den skotske pubkultur, stemning og fodboldkultur på historiske Celtic Park.

Titel

Go to Top