fbpx

Fodboldrejser til Celtic Park

Fodbold i Glasgow er noget for enhver fodboldromantiker. Oplev den skotske pubkultur, stemning og fodboldkultur på historiske Celtic Park.

Beskrivelse

 • Dage: 2-4 dage

 • Pris: Fra 2995,- pr. person

 • Dato: Flere datoer

Celtic FC på det legendariske Celtic Park 

Celtic Park har været Celtic FC hjemmebane siden 1892 og når de lokale helte løber på banen, er det altid til et kæmpe brøl fra de mere end 60.000 tilskuere – Celtic Park er nemlig altid udsolgt.
En kampdag med Celtic FC er altid noget specielt. Pubberne er altid fuldstændig proppet, så der er garanti for en virkelig god pre-match og stemning omkring og på Celtic Park er altid virkelig god.

Vores guider har været i Glasgow og på Celtic Park et utal af gange, så derfor får du også en masse anbefalinger inden afrejse – så du kan få den bedste Celtic kamp dag.

I er Skotland fra fredag – mandag og det giver også mulighed for, at opleve nogle af de andre skotske klubber. Det kan være at kampprogrammet flasker sig sådan at i enten kan se Hibernian eller Hearts i Glasgow, måske i kan komme til kultklubberne i Dundee eller opleve den gamle dansker klub Greenock Morton.
Når kampprogrammet er fastlagt kommer vi med et oplæg, til andre kampe i kan se og i vil blive tilbud både kampbilletter og transport (tilkøb)

Så udover en kæmpe oplevede i Glasgow på Celtic Park, giver disse rejser jer også mulighed for at opleve mere skotsk fodboldkultur.

Celtic FC´s kampe 22/23 sæsonen på Celtic Park 

31/07 vs Aberdeen // Fastlagt
20/08 vs Hearts // Fastlagt
03/09 vs Rangers // Fastlagt (Old Firm)
09/09-12/09 vs Livingston
30/09-03/10 vs Motherwell
14/10-17/10 vs Hibernian
04/11-07/11 vs Dundee UTD
11/11-14/11 vs Ross County
23/01-27/01 vs ST. Johnstone
06/01-09/01 vs Kilmarnock
13/01-16/01 vs St. Mirren
31/01-03/02 vs Livingston
17/02-20/02 vs Aberdeen
24/02-27/02 vs Hearts
17/03-20/03 vs Hibernian
07/04-10/04 vs Rangers (Old Firm)
21/04-24/04 vs Motherwell

Kampene er ikke fastlagte

Kampene i Skotland bliver først fastlagt omkring 6 uger før kampen. De Skotske kampe i ligaen spilles fra fredag aften til søndag aften. Derfor anbefaler vi jer at I booker fra turen fra fredag – mandag, så i er sikre på at se hovedkampen på turen på Celtic Park.

Pladser på stadion

Alle vores billetter købes igennem Celtic FC. Oftest er det bag mål på øvre tribune, men til få kampe kan det være muligt at få en langside billet

Programmet for rejsen kommer når kampprogrammet er fastlagt

Fodboldrejse Berlin: Hotel Mercure Château Berlin

I Glasgow skal i bo på det lækre ****Hotel Maldron Glasgow Center og som altid er det inkl. morgenmad

Dortmund på egen hånd 

 • Kampbillet til Celtic FC

 • 1-3 overnatninger på ****Hotel Madron Glasgow Center

 • Morgenmadsbuffet alle dage

 • Skræddersyet program

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • mulighed for tilkøb af ekstra kampe

Corona
Bliver turen annulleret grundet Corona restriktioner – tilbagebetales det fulde beløb.

Transport
Transport er ikke inkluderet i prisen. Vi vil hellere give dig muligheden for selv, at kunne bestemmen hvor du vil rejse til og fra og på på de tider som passer dig.

Der er ikke mange fly direkte til Glasgow. Derfor vil vi anbefale at i flyver til Edinburgh hvor der fra lufthavnen er masser af toge og busser direkte til Glasgow city center ( vi hjælper gerne med at arrangere dette)

Tilmelding

Celtic Park på egen hånd

Udfyld nedenstående formular og så skal vi nok vende tilbage med et skræddersyet tilbud.

Andre fodboldrejser

 • Fodboldrejser til Budapest

  Rejs til magiske Budapest og oplev den historiske by med den pulserende stemning. Der er altid masser af fodbold på programmet og Budapest er bare en groundhopping-perle!

 • Fodboldrejser til AS Roma

  AS Roma på Stadio Olimpico er noget man skal opleve! Og så må vi ikke glemme, at I har weekenden i skønne Rom, hvor der er rig mulighed for sightseeing og kulinariske oplevelser.

 • Fodboldrejser til Prag

  Gå på opdagelse i magiske Prag og oplev den tjekkiske tribunekultur! Glæde dig til charmerende stadion-perler kolde pivos og priser hvor alle kan være med!

 • Fodboldrejser til St. Pauli

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde på det altid udsolgte Millerntor! Stemningen i St. Pauli er i topklasse, og fansene fra denne unikke kult-klub leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer logebilletter med mad og fri bar samt ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til Warsawa

  Oplev den polske tribunekultur i Warsawa, gå på opdagelse i hovedstadens kulturliv og slå dig på de utallige restauranter, barer eller ude i det polske natteliv. Her får du virkelig noget for pengene!

 • Fodboldrejser til Gdansk

  Gå på opdagelse i denne fantastiske by og oplev den polske fodboldkultur i den bedste række. Og så er priserne helt i bund hvilket gør Gdansk til en oplagt weekendtur krydret med  masser af fodbold, billige polske fadøl og gastronomiske oplevelser af høj klasse!

 • Fodboldrejser til Krakow

  Tag på opdagelse i charmerende Krakow og oplev den polske tribunestemning og fankultur hos både Wisla Krakow og Cracovia. Der er smæk på tribunerne, og så kan du både finde stadionplatter og fadøl til yderst rimelige priser!

 • Fodboldrejser til Hamburger SV

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde og slå dig løs på Reeperbahn! Stemningen i det nordtyske er i topklasse og Volksparkstadion leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer officielle langsidebilletter og ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til AS Roma

  AS Roma på Stadio Olimpico er noget man skal opleve! Og så må vi ikke glemme, at I har weekenden i skønne Rom, hvor der er rig mulighed for sightseeing og kulinariske oplevelser.

Titel

Go to Top