fbpx

Fodboldrejser til AS Roma

Beskrivelse

 • Dage: 2-4 dage

 • Pris: Fra 1495,- pr. person

 • Dato: Flere datoer

Fodboldrejse Rom: Stadio Olimpico Derby delle Capitale

AS Roma på Stadio Olimpico

Stadio Olimpico som er både AS Roma og Lazios hjemmebane, er et af de mest historiske stadioner i Europa. 4 Europæiske finaler, flere EM slutrunder og en VM slutrunde har Olimpico været vært for.
Så når AS Roma løber på banen til AS Roma hymnen betræder de et meget historisk græstæppe. Der er altid noget specielt over at besøge stadioner som Olimpico

Der har været fodboldfeber den seneste sæson i AS Roma og tribunerne har været fyldte med 70.000 tilskuere på lægterne, og de har været med til at skabe en helt vanvittig fed stemning på stadion. Den historiske Curva Sud har været fyldt til bristepunktet og volumen fra tifosierner har været vanvittig.
AS Roma på Olimpico er noget man skal opleve! Og så må vi ikke glemme, at I har weekenden i skønne Rom, hvor der er rig mulighed for sightseeing og kulinariske oplevelser.

Andre kampe

I Rom gemmer der sig også en del hyggelige klubber i de lavere rækker, men I har samtidig også muligheden for, at komme ud og opleve andre af de store Italienske klubber. Det kan være f.eks en dagstur til Firenze for at se Fiorentina eller en dagstur til Napoli.
Når kampprogrammet er fastlagt sender vi jer vores forslag til den bedste fodboldweekend og her har i muligheden for, at tilkøbe billetter og transport til andre kampe – så man også kan groundhoppe lidt. Vores guider har rejst en masse rundt til fodbold i Italien, og ved hvad der er af muligheder.

AS Roma´s kampe 22/23 sæsonen på Stadio Olimpico

19/08-22/08 vs Cremonese
16/09-21/09 vs Atalanta
07/10-11/10 vs Lecce
21/10-24/10 vs SS Napoli
11/11-14/11 vs Torino
02/01-05/01 vs Bologna
13/01-16/01 vs Fiorentina
03/02-06/02 vs Empoli
17/02-20/02 vs Verona
03/03-06/03 vs Juventus
10/03-13/03 vs Sassuolo
31/03-03/04 vs Sampdoria
14/04-17/04 vs Udinesse
28/04-01/05 vs AC Milan
05/05-08/05 vs Inter
02/06-05/06 vs Spezia

Kampene er ikke fastlagte

Kampene i Italien bliver først fastlagt omkring 6 uger før kampen. De Italienske kampe i Serie A spilles fra fredag aften til søndag aften. Derfor anbefaler vi jer at I booker fra turen fra fredag til mandag, så I er sikre på,  at se hovedkampen på turen på Stadio Olimpico

Pladser på stadion

Vi har et tæt samarbejde med AS Roma og det giver jeg mulighed for at sidde masser af forskellige steder på stadion. I kan sidde på de dyret pladser på langsiden ud for midterlinjen, men man kan også vælge at sidde nede mod Curva Sud for, at sidde helt tæt på stemningen. I sidder selvfølgelig altid sammen uanset, hvor I vælger at sidde.

Programmet for jeres rejse, kommer ca. 6 uger inden afrejse.

Fodboldrejse Berlin: Hotel Mercure Château Berlin

I kommer til at bo centralt i Rom, og der er altid morgenmad med i prisen.

Det er kun muligt at få twin og enkelt værelser.

 • Serie A billet til en AS Roma Kamp

 • 1-3 overnatninger på hotel i Rom

 • Morgenmadsbuffet alle dage

 • Skræddersyet program for turen

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • Mulighed for ekstra kampe

Corona
Bliver turen annulleret grundet Corona restriktioner – tilbagebetales det fulde beløb.

Transport
Transport er ikke inkluderet i prisen. Vi vil hellere give dig muligheden for selv, at kunne bestemmen hvor du vil rejse til og fra og på på de tider som passer dig.
Alle veje fører til Rom siges der og det er næsten sandt. Der er masser af fly forbindelser til Rom fra både CPH og Billund, så det er bare med at finde det fly som passer jer bedst.
Vi assistere selvfølgelig gerne og kommer med råd

Tilmelding

AS Roma på egen hånd

Udfyld nedenstående formular så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud.

Andre fodboldrejser

 • Budapest Derby: Ferencvaros – Ujpest

  03/02 – 06/02 2023

  Tag med til fantastiske Budapest og oplev det store Budapest derby, når de to traditionsklubber Ferencvaros og Ujpest tørner sammen i et historisk brag.

 • The Eternal Derby: Partizan Beograd – Røde Stjerne

  29/08 – 02/09 – 2022

  Hold på hat og briller – og forbered dig på et af de mest vanvittige og intense derby’s i Europa. Dette klassiske opgør er på toppen af listen blandt alle groundhoppere, og denne weekend bliver pakket med fodbold og vilde oplevelser!

 • Fodboldrejser til Celtic Park

  Flere datoer

  Fodbold i Glasgow er noget for enhver fodboldromantiker. Oplev den skotske pubkultur, stemning og fodboldkultur på historiske Celtic Park.

 • Fodboldrejser til Gdansk

  Flere datoer

  Gå på opdagelse i denne fantastiske by og oplev den polske fodboldkultur i den bedste række. Og så er priserne helt i bund hvilket gør Gdansk til en oplagt weekendtur krydret med  masser af fodbold, billige polske fadøl og gastronomiske oplevelser af høj klasse!

 • Grupperejse til Holland med hovedkamp på De Kuip

  07/10 –10/10 2022

  Tag med på denne fodboldrejse til Holland og oplev Feyenoord på ‘De Kuip’ samt en fantastisk stemning  på et stadion med plads til over 51.000 tilskuere. Det bliver en vanvittig weekend med masser af suveræn groundhopping, hygge og røverhistorier på programmet!

 • Fodboldrejser til Krakow

  Flere datoer

  Tag på opdagelse i charmerende Krakow og oplev den polske tribunestemning og fankultur hos både Wisla Krakow og Cracovia. Der er smæk på tribunerne, og så kan du både finde stadionplatter og fadøl til yderst rimelige priser!

 • Fodboldrejser til Hamborg

  Flere datoer

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde! Stemningen i det nordtyske er i topklasse og Volksparkstadion leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer officielle langsidebilletter og ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til AS Roma

  Flere datoer

  AS Roma på Olimpico er noget man skal opleve! Og så må vi ikke glemme, at I har weekenden i skønne Rom, hvor der er rig mulighed for sightseeing og kulinariske oplevelser.

 • Fodboldrejser til Celtic Park

  Flere datoer

  Fodbold i Glasgow er noget for enhver fodboldromantiker. Oplev den skotske pubkultur, stemning og fodboldkultur på historiske Celtic Park.

Titel

Go to Top