fbpx

Fodboldrejse i Argentina 2020

10.995 kr.

På lager

Beskrivelse

Fodboldrejse i Argentina

Argentinsk fodbold? Rygterne taler sandt. Fodbold er en religion i tangolandet, hvor der er to ting her i livet man ifølge det lokale ordsprog ikke kan: Bytte mor eller fodboldklub. Kom med ud på lægterne og fornem, hvorfor de sydamerikanske boldspillere her i et af fodboldens mekka´er – Buenos Aires – næsten brænder trøjen igennem. Tag med til kamp med lokale danske fodboldkendere, som er bosat i Buenos Aires og har fulgt argentinsk bold i årevis.

Vi skal opleve den argentinsk fankultur – høre anekdoter og kuriøsiteter – og se diverse store og små kampe. Buenos Aires og forstæder har omkring 3/4 af holdene i den bedste – og et utal af hold i de lavere rækker – hvilket giver mange store og små derbyer alle med deres helt egen tvist og forhistorie.

Fodboldhold og kampe i Buenos Aires

Oplev Sydamerikas måske mest fanatiske fodboldkultur med kendere. Og nyd en rød bøf og fremragende vin og kulturliv i Sydamerikas Paris.

Af hold i Buenos Aires kan alene fra den bedste række nævnes:

 • River Plate
 • Boca Juniors
 • Racing
 • Indenpendiente
 • San Lorenzo
 • Velez Sarsfield
 • Huracan
 • Banfield
 • Tigre
 • Lanus
 • Arsenal
 • Argentinos Juniors
 • Defensa y Justica

 
River Plate/Indepediente

Så fodboldkampe kommer der ikke til at mangle på denne tur. Spørgsmålet er mere, hvor mange kampe vi kan nå at se på de 11 dage.

På turen kommer de fire største kampe til at indgå i prisen og resten vil komme som tilkøb på turen.

Vi håber at både Boca og River spiller på hjemmebane. De plejer at spille hjemme i hver sin weekend, derfor er vi Buenos Aires to weekender.

Vi har derfor lavet en prioritering af klubber vi forsøger at se. Og her lægger vi vægt på forsøger:

 • Boca Juniors
 • River Plate
 • San Lorenzo
 • Racing/Independiente

Det betyder, at hvis disse klubber, som forventet spiller hjemme, så er det deres kampe som indgår i pakken. Men hvis de spiller samtidig, så må vi improvisere.

Vi kan ikke gøre det på anden måde, da vi ikke kender programmet før kort tid før. I Argentina kan kampe lige pludselig blive udskudt eller annuleret. Sydamerika fungerer ikke som Europa, og derfor kan kampe blive rykket i sidste øjeblik.

Men når det er sagt, så bliver der masser af god bold. så I må endelig ikke snyde jer selv for at tage med ud og se alle de andre kampe.

Ture til de ekstra kampe vil blive solgt til kostpris.


San Lorenzo

Program for denne fodboldrejse i Argentina

Da vi ikke kender fodboldprogrammet endnu, kender vi heller ikke det fulde program for turen.

Men vi fylder dagene i Buenos Aires med så meget fodbold som muligt. Hvis der ikke er fodboldkampe på programmet, så tager vi på stadionrundvisninger osv. Der bliver også tid til at udforske Buenos Aires´ kultur og historie.

Hos Groundhopping Tours er det sociale i højsædet. Det betyder at vi har masser af fællesmiddage, hvor vi skal have store saftige argentinske bøffer og masser af argentinsk vin.

Hotel

Vi kommer til at bosætte os i Palermo/Recoleta området, som er det trendy område tæt eller lige nord for centrum.

Buenos Aires er bygget sådan op, at de pæne kvarterer ligger nordpå og dine mindre pæne sydpå. Centrum er et forretningsområde, hvor der er travlt i dagtimerne, men ikke om aftenen.

Så det vil sige at vi kommer til at bo lige i det område hvor der sker mest i Buenos Aires, når folk har fået fri fra arbejde.

Guider på turen

Guide 1

Nicolai Bryde Nielsen, grundlægger af Groundhopping Tours, kommer til at være guiden, som tager med fra Danmark. Nicolai har været til fodbold af 3 omgange været på fodboldrejse i Argentina og specielt Buenos Aires og har besøgt 10 stadions i byen. 

Guide 2

Rune Vitus Harritshøj er bosat i Buenos Aires siden 1999, hvor han alle år har arbejdet, som Sydamerika-korrespondent for diverse danske medier. Han har i et årti været rejseleder for danske grupper i hele Sydamerika. Han arbejder med fodbold og har haft DBUs tidligere ITU-trænere (Integreret Talentudvikling) nede på studietur i Buenos Aires i 2005, der blandt andet talte nuværende trænere, som Kasper Hjulmand, Glen Riddersholm og Thomas Frank. Daværende cheftræner for AaB, og senere A-landsholdstræner for Sverige, Erik Hamrén, var også på tur med Rune, ligesom både OB og Randers har forsøgt at hverve talenter via Rune. Så det er en meget kompetent rejseguide, som virkelig er fodboldfagligt stærk, vi i Groundhopping Tours har signet til denne tur.

Læs om vores guider på denne fodboldrejse i Argentina her.

Prisen

Pris 10.995 kr. Pr person. i delt twin værelse (enkeltværelse tillæg på 4.000 kr)

Ved tilmelding betales et depositum på 3.000 kr. De resterende 7.995 kr. skal betales senest 1 februar.

Turen er ex. Fly

Fodboldrejsen i Argentina inkluderer:

 • 4 x kampbilletter i den bedste argentinske række
 • 4 x transport til kampene
 • 10 x overnatninger på godt hotel i Recoletta/Palermo
 • 10 x morgenmad på hotellet
 • 2 x stadion rundvisning (La Bombonera og Estadio Monumental)
 • Velkomstmiddag
 • 2 guider fra Groundhopping Tours
 • Rejsegarantifond (medlem 2878)

Fly til Buenos Aires

Du skal ankomme i Buenos Aires fredag d. 17/04 -2019, hvor der vil være fælles middag om aftenen. GHT vil være i lufthaven i Buenos Aires for at tage i mod dig, når du lander.
British Airways, KLM, Air France og flere selskaber flyver turen fra CPH. Vi vil anbefale at du søger efter de fly tider der passer dig bedst på Momondo. Men vi anbefaler at du køber flybilletterne, direkte hos flyselskabet.
Ønsker du at rejse med guiden fra GHT fra CPH lufthavn og retur, så er han med British Airways

Udrejse: Torsdag d. 16/04 kl. 20.15 med BA0821 til London Heathrow. Videre med fly BA0245 fra London kl. 22.25. Ankomst i Buenos Aires kl. 08.20

Hjemrejse: Mandag d. 27/04 kl. 13.30 med BA0244 til London Heathrow og videre fra Heathrow  til Købehavn kl. 09.55 med fly Ba0814. Ankomst i CPH kl 12-55

Pris på fly med guiden 5.300 kr. inkl indchecket bagage (Pris fundet 18/09-2019)


Har du spørgsmål til turen?
Så skriv til info@groundhoppingtours.dk eller ring på 2220 5114.

Vi ser frem til en masse fantastiske oplevelser i Buenos Aires.

Andre fodboldrejser

 • Hertha Berlin – Bayern München

  04/11 – 06/11 2022

  Vi glæder os til én af årets absolut hyggeligste ture til Bundesligaen, når Hertha BSC møder de nykårede mestre i Bundesligaen. Oplev et fuldstændig udsolgt Olympia Stadion, med over 74.000 på lægterne og mere end 10.000 tilrejsende Bayern-fans.

 • Budapest Derby: Ferencvaros – Ujpest

  03/02 – 06/02 2023

  Tag med til fantastiske Budapest og oplev det store Budapest derby, når de to traditionsklubber Ferencvaros og Ujpest tørner sammen i et historisk brag.

 • Derby della Capitale: Lazio – Roma

  17/03 – 20/03 – 2023

  Når byens to giganter, AS Roma og SS Lazio, tørner sammen på Stadio Olimpico, fylder begge klubbers ultras curvaerne, og skaber en helt elektrisk atmosfære. Det italienske storby-derby bør være på listen over derby’s der skal opleves!

 • Udsolgt/Venteliste
  Fodboldrejse Athen

  Fodbold i Athen: AEK – Olympiacos

  10/03 – 13/03 2023

  Der er græsk på menuen når vi besøger Athen til det store brag mellem AEK Athen – Olympiacos. Der bliver smæk på tribunerne med masser af røg, pyro og vokal. Glæd dig – det bliver fedt!

 • Forår og derby i Tirana

  05/05 – 08/05 2023

  Oplev balkan og den albanske tribunekultur på vores fodboldrejse til Tirana. Det bliver en anderledes og spændende rejse til det sydlige balkan, til en forholdsvis ukendt perle proppet med historie, fantastiske restauranter og livligt natteliv.

 • Udsolgt/Venteliste
  VM i Dart 2020 Ally Pally

  VM i Dart og fodbold i London

  December 2022

  VM i Dart og Fodbold i London. Oplev store spil fra Fallon Sherrock og de andre dartstjerner, når stemningen bliver helt elektrisk i det legendariske Pally Ally. Turen bliver krydret med fodbold i og omkring London.

 • The Eternal Derby: Røde Stjerne – Partizan Beograd

  28/02 – 03/03 2023

  Oplev og Røde Stjerne – Partizan Beograd i et af de største og vildeste derby’s. Vi gentager selvfølgelig den store succes, og tager til Beograd for, at opleve måske det største lokalopgør tribunemæssigt i hele Europa.

   

 • Derby della Capitale: Lazio – Roma

  17/03 – 20/03 – 2023

  Når byens to giganter, AS Roma og SS Lazio, tørner sammen på Stadio Olimpico, fylder begge klubbers ultras curvaerne, og skaber en helt elektrisk atmosfære. Det italienske storby-derby bør være på listen over derby’s der skal opleves!

 • Budapest Derby: Ferencvaros – Ujpest

  03/02 – 06/02 2023

  Tag med til fantastiske Budapest og oplev det store Budapest derby, når de to traditionsklubber Ferencvaros og Ujpest tørner sammen i et historisk brag.

Titel

Go to Top