fbpx

Fodbold i Prag og Tjekkiet (Reserver nu)

Skriv til [email protected] eller ring til Nicolai på telefon 22205114

Forventet pris: 2495 kr.

Description

 • Dage: 4

 • Afgang: Sjælland og Jylland

 • Dato (forventet): sidst august/start september

 • Personer: Max 15 pr tur

Fodboldrejse til Prag og Tjekkiet

Oplev den tjekkiske fodboldkultur og sande stadionperler

Forventet pris: ca. 2495 kr.

Fodbold i Tjekkiet, og en tur til Prag helt generelt, forbinder man med billige fadøl og masser af barer, hvilket naturligvis gør rammerne før, efter og omkring stadion til en helt fantastisk fodboldoplevelse.

Men hvad mange ikke ved er, at der findes en stærk fodboldkultur i Tjekkiet, og der findes masser af stadionperler, der kan skrives på Groundhopping CV’et. I Prag er der et hav af klubber, store som små, hvor de to mest kendte er Sparta Prag og Slavia Prag. Men der findes også mindre klubber, som f.eks. kult-klubben Bohemians med en unik fanbase, den lille hyggelige klub Zizkov ,og klubben Dukla Praha, som er kendt for den massive tribune, hvor du kan sidde og nyde udsigten udover Prag. På denne groundhopper tur, skal vi både se fodbold i den bedste række, men vi dykker også ned i de lavere Tjekkiske divisioner. Fælles for alle de mindre klubber er, at de har nogle ret unikke stadions.

 

Mulige ekstra kampe

Som altid når vi er afsted, fylder vi weekenden op med fodbold. Det betyder også at vi skal groundhoppe i Tjekkiet, som vi altid gør – se nogle af vores tidligere fodboldrejser, hvor du kan se hvor stærkt et fodboldprogram, vi altid går efter. Vi afventer en fastlæggelse af kampprogrammet og tribunerne åbner for tilskuere, før vi kan sige hvilke ekstra kampe vi skal se (disse kampe vil være tilkøb, men til kostpris)

Program og rejseplan

Programmet bliver lagt op så snart vi med mere om spilletidspunkt og kampprogram.

Hotellet

Vi kommer til at bo på minimum 3 stjernede hoteller på turen, hvor morgenmad også vil være inkluderet i prisen,

Enkeltværelses tillæg på ca. 900 kr.
Rejser du alene og gerne vil bo sammen med en anden der rejser alene? så skriv det i bestillingen og du sparer tillægget ved enkeltværelse.

Turen inkluderer

 • Airport Transfer

 • 3 Overnatninger på min 3-stjernet hotel

 • 3 x Morgenmadsbuffet

 • Guide fra Groundhopping Tours

 • Kampbilletter til 2 kampe i den bedste Tjekkiske række

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Turen inkluderer ikke

 • Fly

 • Billet & transport til andre kampe (sælges til kostpris)

Erfarne guider

Alle, som arbejder i Groundhopping Tours, har taget en lang fodboldrejseuddannelse, enten ved at de har rejst Europa tyndt for at jagte stadions i mange år, eller fordi de har et tilhørsforhold til en klub, som de har besøgt minimum 10 gange. Vi sørger derfor for at du er klædt på, til at få nogle helt unikke fodboldoplevelser sammen med os på vores fodboldrejser.

Mere om vores guider
Groundhopping Tours Stifter: Nicolai Bryde Nielsen

Reserver nu og betal senere

Reserver din Groundhopping rejse til Tjekkiet i dag, og nyd fælleskabet og fodboldkultur i særklasse, med en masse andre fodboldelskere. Der er kun 15 pladser på turen. Skulle du være så uheldig, at være forhindret denne weekend, er det naturligvis omkostningsfrit at framelde sig.

Reserver her: [email protected]