fbpx

Groundhopping i Edinburgh med Hibernian F.C. og Hearts

3.995 DKK

På lager

Rejsens pris
Tilvalg
Totalpris

Beskrivelse

 • Dage: 4 (3 overnatninger)

 • Afgang: Sjælland og Jylland

 • Pris: 3995 kr. (enkeltværelse: +800 kr.)

 • Dato: 28/01 – 31/01 2022

 • Personer: Max 20

Groundhopping Edinburgh

Tag med på en uforglemmelig tur til Edinburgh, hvor britisk fodboldkultur stadigvæk lever i bedste velgående.
Vi tager en hel weekend i eventyrlige smukke Edinburgh, hvor vi skal besøge byens to store tradionsklubber Hibernian FC og Heart of Midlothian FC.
Dette er den eneste weekend i sæsonen, hvor begge klubber spiller hjemme, så en virkelig unik mulighed og det skal vi opleve.

Edinburgh er udnævnt til Storbritaniens smukkeste by og det er ikke uden grund. Den gamle bydel er som taget ud af en Harry Potter film og er guddommelig smuk. At gå en tur i de gamle brostens belagte gader og finde nogle af Storbritaniens smukkeste pubber, er nok den ultimative pubcrawl du kan finde i verden. Et smut op på Edingburh Castle er næsten et must og her finder du den flotte udsigt ud over byen. For foden af Edinburgh Castle finder du Grassmarket, hvor der findes et utal af pubber. Her kan nappe en velfortjent pint eller lokal whisky efter gåturen.
Vi bliver i Edingburg hele weekenden og indlogere jer på et centralt hotel. Så udover at vi skal besøge de to tradtionsklubber, vil der også være masser af tid til at opleve denne smukke by uden transport tid.

De to tradtionsklubber vi besøger

Hibernian F.C.

Hibernian FC eller Hibs er navnet som klubben i daglig tale går under, og de fleste nok kender klubben som. Hibs er stiftet af Irske immigranter og klubbens rødder går helt tilbage til 1875. Klubben spiller til dagligt hjemme på det meget intime Easter Road som ligger midt i Edinburgh. Easter Road blev grundlagt i 1893, men er sidenhen blevet renoveret en del gange. I dag har Easter Road en kapacitet på 20.000 pladser og de lokale støtter godt op om Hibs. I sidste sæson havde Hibs et gennemsnit på hele 16.000 tilskuere, hvilket må siges at være mere end godkendt. Hibs havde deres storhedstid i slut 1940’erne og i 1950erne hvor det blev til 3 mesterskaber, ud af  af deres 4 vundne. I nyerne tid har de også vundet den skotske FA Cup hvor de slog Rangers og brød en tørke på hele 114 år’s ventetid, som resulterede i tumult agtige scener og en pitchinvasion på Hampden Park i 2016. Faktisk er Hibs også det første britiske hold til at deltage i en Europa Cup hvor de nåede semifinalen i 1955/56. Så man må sige at Hibs er en rigtig traditionsklub og en af de 5 store skotske klubber.

Heart of Midlothian F.C.

Hearts er lige et år ældre end Hibs og blev grundlagt tilbage i 1874. Klubben har levet en lidt omtumlet tilværelse de sidste 20 år, med nedrykninger konkurser. Klubben er netop vendt tilbage til den bedste række, efter en corona nedrykning, som tog hårdt på klubben og dens fans, da de selv betragter sig som den største klub i Edinburgh. Hearts spiller til dagligt på Tyncastle Park og der har de haft hjemmebane siden 1886. Deres storhedstid finder du tilbage i 1950 og 1960 hvor det blev til 4 mesterskaber. Klubben har dog hele 14 gange sluttet som nummer 2, så man kan ikke sige de er helt uvante med sølvtøj. Det er også blevet til 8 skotske pokalsejre, hvor du finder den seneste i 2012 hvor de knuste bysbørnene fra Hibs med hele 5-1 i finalen.

Så der er altså tale om to af de helt store traditionsklubber i Skotland vi besøger i denne weekend, som har en stor lokal opbakning i Edingburgh

Program og rejseplan for rejsen til Skotland

Fredag: Ankomst og fodbold eller fællesmiddag.
Lørdag: Fodbold samt fællesmiddag
Søndag: Fodbold samt fællesmiddag
Mandag: Hjemrejse

Fly

Guiden fra Danmark er med nedneståene fly. Det er selvfølgelig også muligt at finde andre ruter til Skotland eller forlænge opholdet i den ene eller anden ende.
Vi asssistere gerne med dette. Så skriv eller ring endelig ved spøgsmål.

Fredag:  Fra København til Edinburgh.
Mandag: Fra Edinburgh til København

Vi afventer tribunesituationen i Skotland, inden vi bestiller fly. Tilmeldte deltagere vil modtage en mail omkring dette.

Kampprogram for følgende weekend:

28/01 – 31/01 – 2022

Hovedkampe

 • Hibernian F.C. – Livingston
 • Heart of Midlothian F.C. – Motherwell

*Kampen er ikke fastlagt, men spilles lørdag eller søndag. Det giver os mulighed for at se en eller flere kampe denne weekend.

Andre Kampe i Skotland denne Weekend

 • Dundee F.C. – ST Mirren

Er vi heldige kan det være at Dundee FC spiller fredag aften og så tager vi også et smut op og oplever Dundee (dette vil være tilkøb)

.

Overnatning i Skotland

Vi sørger som altid for at overnatte centralt på et min 3* hotel, så du kan gå til det hele i Edinburg.

Skulle turen aflyses grundet corona restriktioner, tilbagebetales det fulde besøg for rejsen

 • Airport transfer
 • 3 x  Overnatninger på minimum  3-stjernet hotel
 • 3 x Morgenmadsbuffet
 • Kampbillet Hibernian F.C.
 • Kampbillet Heart of Midlothian F.C
 • Guider fra Groundhopping Tours
 • Oplæg om klubberne vi besøger
 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Flybillet er ikke inkluderet i prisen.

Flybilletten er ikke inkluderet i prisen for, at gøre det mere fleksibelt og billigere for dig. Du bestemmer selv hvilken lufthavn du vil flyve til og fra og med hvilket selskab. Vores guide flyver med følgende afgange:

Fredag 28/01-2022 Fra København til Edinburgh. Afgang 00.00
Mandag  31/01 – 2022 Fra Edinburgh til København kl. 00.00

Vi afventer tribunesituationen inden vi bestiller flybilletter

Corona
Bliver turen annulleret grundet Corona restriktioner – tilbagebetales det fulde beløb.

Groundhopping Tours Stifter: Nicolai Bryde Nielsen

Erfarne guider

Alle, som arbejder i Groundhopping Tours, har taget en lang fodboldrejseuddannelse, enten ved at de har rejst Europa tyndt for at jagte stadions i mange år, eller fordi de har et tilhørsforhold til en klub, som de har besøgt minimum 10 gange. Vi sørger derfor for at du er klædt på, til at få nogle helt unikke fodboldoplevelser sammen med os på vores fodboldrejser.

Go to Top