fbpx

Derby della Lanterna: Genoa – Sampdoria

3.995 DKK

På lager

Beskrivelse

 • Dage: 4

 • Afgang: Sjælland og Jylland

 • Dato: TBA

 • Personer: Max 16 personer

Fodboldrejse til Derby i Genoa

Oplev det nok mest farverige derby i Italien, når Genoa og Sampdoria ramler sammen i Derby della Lanterna 

Forventet pris: 3.500 -4.000 kr

Vi gentager den store succes fra sidste tur, og åbner op for reservationer til Derby della Lanterna i Genoa.  Derbyet er kendt for at være et af de mest farverige derbyer i Italien, og her er virkelig gang i tribunerne! Stadio Luigi Ferraris er et ikonisk og et meget atypisk Italiensk stadion, hvor tilskuerne befinder sig meget tæt på banen. Det intime stadion er desuden et af de såkaldte VM 90 stadions, som mange fodboldelskere har en stor kærlighed for. Når der er derby i Genoa er hele byen fyldt med fans og de røde og blå farver pryder gadebilledet hele dagen op til kampen. Grundet stadion kapaciteten på kun 36.000 tilskuere er der altid udsolgt og tribunerne er fyldt med euforiske fans.

Der venter dig her en vanvittig intim stemning og farverig stadionoplevelse. Derbyet er et af de venlige derbyer, hvor klubbernes fans har lavet en fredsaftale i gaderne. Så i stedet for kampe i gaderne har de taget kampen ind på tribunerne, med fokus på det visuelle og stemningen.

Mulige ekstra kampe

Som altid når vi er afsted, fylder vi weekenden op med fodbold. Det betyder også at vi skal groundhoppe i Norditalien, som vi altid gør – se nogle af vores tidligere fodboldrejser, hvor du kan se hvor stærkt et fodboldprogram, vi altid går efter.
Vi afventer en fastlæggelse af kampprogrammet og tribunerne åbner for tilskuere, før vi kan sige hvilke ekstra kampe vi skal se (disse kampe vil være tilkøb, men til kostpris).

Sidste år blev det til følgende program (og mon ikke vi rammer lige så mange kampe på denne tur):

Chievo – Juve Stabia (Verona)
Genoa – Sampdoria (Genoa)
AC Milan – Sassuolu (Milano)

Som du kan se var vi meget på farten sidst, og det forventer vi bestemt også på denne tur. Det nordlige Italien er en Groundhopper-perle hvor vi skal opleve så mange stadions og byer som muligt.

Byer vi besøger

Norditalien er et paradis for groundhoppere. Vi kommer med sikkerhed til at have en overnatning i Genoa og så regner vi også med at have en overnatning i Milano så vi kan opleve San Siro/Giuseppe Meazza. Den 3. overnatning kan meget vel blive i Torino, Verona, Bergamo, Brescia, Como, Parma eller lign. Mulighederne er mange og vi afventer kampprogrammet.

Derby Delle Lanterna: Stadio Luigi Ferraris Genoa Fans

Program og rejseplan

Programmet bliver lagt op så snart vi med mere om spilletidspunkt og kampprogram. Der vil være afrejse fredag morgen og hjemrejse mandag.

Hotellet

Vi kommer til at bo på minimum 3 stjernede hoteller på turen, hvor morgenmad også vil være inkluderet i prisen,

Enkeltværelses tillæg på ca. 1.000 kr.
Rejser du alene og gerne vil bo sammen med en anden der rejser alene? så skriv det i bestillingen og du sparer tillægget ved enkeltværelse.

Flybillet

Flybillet er ikke inkluderet i prisen.

Flybilletten er ikke inkluderet i prisen for, at gøre det mere fleksibelt og billigere for dig. Du bestemmer selv hvilken lufthavn du vil flyve til og fra og med hvilket selskab.
Vores guide er altid med et fly fra Danmark. Så snart vi har booket flybillet til vores guide, melder vi afgangstiderne ud. Så har du mulighed for, at rejse med guiden fra Danmark og følges med ham på hele turen.

Flyver du med et andet fly end guiden. Vil der blive meldt et mødested ud om fredagen i Milano hvor alle rejsende mødes. Det kan være i lufthavnen eller ved hotellet.

Turen inkluderer

 • 3 Overnatninger på min. 3-stjernet hotel

 • 3 x Morgenmadsbuffet

 • Guide fra Groundhopping Tours

 • Kampbillet til Derby della Lanterna (VIP)

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • En tur rundt på banen inden kampen, hvor de fyldte tribuner kan opleves for en fantatsisk vinkel

 • Transport t/r Milano – Genoa

Turen inkluderer ikke

 • Fly

 • Billet & transport til andre kampe (sælges til kostpris)

Erfarne guider

Alle, som arbejder i Groundhopping Tours, har taget en lang fodboldrejseuddannelse, enten ved at de har rejst Europa tyndt for at jagte stadions i mange år, eller fordi de har et tilhørsforhold til en klub, som de har besøgt minimum 10 gange. Vi sørger derfor for at du er klædt på, til at få nogle helt unikke fodboldoplevelser sammen med os på vores fodboldrejser.

Groundhopping Tours Stifter: Nicolai Bryde Nielsen

Reserver din plads nu

Tilmeld dig turen nu. Når kampprogrammet kommer og vi kender datoerne, vil du modtage en mail med rejse info og datoer. Du har herefter 3 dage til at bekræfte din tilmelding. Betaling af rejsen sker først herfefter.

Kan du ikke deltage på rejsen, er det omkostningsfrit at afmelde forhåndstilmeldingen

Reserver her: bestillinger@groundhoppingtours.dk

Andre fodboldrejser

 • The Eternal Derby: Røde Stjerne – Partizan Beograd

  25/02 – 28/02 – 2022

  Oplev og Røde Stjerne – Partizan Beograd i et af de største og vildeste derby’s. Vi gentager selvfølgelig den store succes, og tager til Beograd for, at opleve måske det største lokalopgør tribunemæssigt i hele Europa.

   

 • Nordderby: Hamburg SV – Werder Bremen (kør-selv)

  25/02 – 27/02 – 2022

  Vi tager på Groundhopping i det Nordtyske med base i Hamburg. Hovedkampen finder sted på Volksparkstadion som vil være fyldt til bristepunktet når Werder Bremen gæster i det klassiske Nordderby.

 • Weekend i Skotland med hovedkamp på Celtic Park

  Flere datoer

  Glæd dig til en weekend med  fyldte tribuner, fede chants og et hav af pubber der summer af liv og fodboldatmosfære.

 • Euro League i Budapest: Ferencvaros – Celtic

  03/11 – 05/11 2021

  Tag med til fantastiske Budapest og oplev festen i gaderne, når de to traditionsklubber Ferencvaros og skotske Celtic tørner sammen i Euro league.

 • Storkamp i Prag: Slavia Prag – FC Viktoria Plzeň

  29/10-01/11 2021

  Oplev storkampen mellem Slavia Prag og FC Viktoria Plzeň og nyd den tjekkiske fodboldkultur med kæmpe stadionplatter og billige fadøl

 • Det kulte Berlin med hovedkamp på Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark

  Flere datoer

  Oplev en weekend ed fodbold og groundhopping i Berlin, hvor vi besøger de gamle, lokale og traditionsrige klubber

 • Groundhopping i Edinburgh med Hibernian F.C. og Hearts

  28/01 – 31/01 2022

  Oplev en weekend i Edinburgh med skotsk fodbold- og pubkultur, og hvor britisk fodboldkultur stadigvæk lever i bedste velgående.

 • Weekend i Skotland med hovedkamp på Celtic Park

  Flere datoer

  Glæd dig til en weekend med  fyldte tribuner, fede chants og et hav af pubber der summer af liv og fodboldatmosfære.

 • Weekend i Krakow: Cracovia og Wisla Krakow

  Flere datoer

  Oplev en weekend i Krakow med polske stadionplatter og fodboldkultur hos byens store klubber.

Go to Top