fbpx

Derby della Lanterna: Genoa – Sampdoria (Reserver nu)

Skriv til [email protected] eller ring til Nicolai på telefon 22205114

Forventet pris: ca. 3-4.000 kr.

Description

 • Dage: 4

 • Afgang: Sjælland og Jylland

 • Dato: TBA

 • Personer: Max 15 pr tur

Fodboldrejse til Derby i Genoa

Oplev det nok mest farverige derby i Italien, når Genoa og Sampdoria ramler sammen i Derby della Lanterna 

Forventet pris: 3.500 -4.000 kr

Vi gentager den store succes fra sidste tur, og åbner op for reservationer til Derby della Lanterna i Genoa.  Derbyet er kendt for at være et af de mest farverige derbyer i Italien, og her er virkelig gang i tribunerne! Stadio Luigi Ferraris er et ikonisk og et meget atypisk Italiensk stadion, hvor tilskuerne befinder sig meget tæt på banen. Det intime stadion er desuden et af de såkaldte VM 90 stadions, som mange fodboldelskere har en stor kærlighed for. Når der er derby i Genoa er hele byen fyldt med fans og de røde og blå farver pryder gadebilledet hele dagen op til kampen. Grundet stadion kapaciteten på kun 36.000 tilskuere er der altid udsolgt og tribunerne er fyldt med euforiske fans.

Der venter dig her en vanvittig intim stemning og farverig stadionoplevelse. Derbyet er et af de venlige derbyer, hvor klubbernes fans har lavet en fredsaftale i gaderne. Så i stedet for kampe i gaderne har de taget kampen ind på tribunerne, med fokus på det visuelle og stemningen.

Mulige ekstra kampe

Som altid når vi er afsted, fylder vi weekenden op med fodbold. Det betyder også at vi skal groundhoppe i Norditalien, som vi altid gør – se nogle af vores tidligere fodboldrejser, hvor du kan se hvor stærkt et fodboldprogram, vi altid går efter.
Vi afventer en fastlæggelse af kampprogrammet og tribunerne åbner for tilskuere, før vi kan sige hvilke ekstra kampe vi skal se (disse kampe vil være tilkøb, men til kostpris).

Sidste år blev det til følgende program (og mon ikke vi rammer lige så mange kampe på denne tur):

Chievo – Juve Stabia (Verona)
Genoa – Sampdoria (Genoa)
AC Milan – Sassuolu (Milano)

Som du kan se var vi meget på farten sidst, og det forventer vi bestemt også på denne tur. Det nordlige Italien er en Groundhopper-perle hvor vi skal opleve så mange stadions og byer som muligt.

Obs!!! Skulle det ske at enten Genoa eller Sampdoria rykker i serie B, vil hovedkampen på turen blive en af årets andre helt store kampe på Stadion Luigi Ferraris.

Byer vi besøger

Norditalien er et paradis for groundhoppere. Vi kommer med sikkerhed til at have en overnatning i Genoa og så regner vi også med at have en overnatning i Milano så vi kan opleve San Siro/Giuseppe Meazza. Den 3. overnatning kan meget vel blive i Torino, Verona, Bergamo, Brescia, Como, Parma eller lign. Mulighederne er mange og vi afventer kampprogrammet.

Derby Delle Lanterna: Stadio Luigi Ferraris Genoa Fans

Program og rejseplan

Programmet bliver lagt op så snart vi med mere om spilletidspunkt og kampprogram. Der vil være afrejse fredag morgen og hjemrejse mandag.

Hotellet

Vi kommer til at bo på minimum 3 stjernede hoteller på turen, hvor morgenmad også vil være inkluderet i prisen,

Enkeltværelses tillæg på ca. 1.000 kr.
Rejser du alene og gerne vil bo sammen med en anden der rejser alene? så skriv det i bestillingen og du sparer tillægget ved enkeltværelse.

Turen inkluderer

 • 3 Overnatninger på min. 3-stjernet hotel

 • 3 x Morgenmadsbuffet

 • Guide fra Groundhopping Tours

 • Kampbillet til Derby della Lanterna (VIP)

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • En tur rundt på banen inden kampen, hvor de fyldte tribuner kan opleves for en fantatsisk vinkel

 • Transport t/r Milano – Genoa

Turen inkluderer ikke

 • Fly

 • Billet & transport til andre kampe (sælges til kostpris)

Erfarne guider

Alle, som arbejder i Groundhopping Tours, har taget en lang fodboldrejseuddannelse, enten ved at de har rejst Europa tyndt for at jagte stadions i mange år, eller fordi de har et tilhørsforhold til en klub, som de har besøgt minimum 10 gange. Vi sørger derfor for at du er klædt på, til at få nogle helt unikke fodboldoplevelser sammen med os på vores fodboldrejser.

Mere om vores guider
Groundhopping Tours Stifter: Nicolai Bryde Nielsen

Reserver nu og betal senere

Reserver din Groundhopping rejse til Derby della Lanterna i dag, og nyd fælleskabet med en masse andre fodboldelskere. Der er kun 15 pladser på turen. Skulle du være så uheldig, at være forhindret denne weekend, er det naturligvis omkostningsfrit at framelde sig.

Reserver her: [email protected]