Loading Events
This event has passed.

Tag med på denne feststemte tur, hvor vi både skal opleve det historiske Craven Cottage og stemningen til PDC World Darts Championship.

Fulham FC – Leeds United
Lørdag skal vi en tur på Craven Cottage, som har været hjem for Fulham FC siden 1896. Stadionet har en unik beliggenhed på kanten af Themsen, i det vestlige London.

Det er ved at være sidste chance for at opleve det lille charmerende stadion i den ældre stil, da det er en fornyelse en nært forestående.

Fulham FC møder traditions klubben Leeds United, som tabte i playoff semifinalen til Aston Villa i fjor. Leeds United har den karismatiske og‘taktiske geni’ Bielsa som træner og begge klubber anses som været i favoritfeltet til oprykning til Premier League i år.

 PDC World Darts Championship i Alexandra Palace aka Ally Pally

PDC World Darts Championship er siden 2008 blevet afholdt i Alexandra Palace, som ligger i det nordlige London. Venuet er ligger i et smukt kuperet terræn og fra Alexandra Palace er der en fantastisk udsigt over Londons skyline.

World Darts Championship præsentere dig for en sand festival stemning, kombineret med en unik sport oplevelse. Hvis du har set det på tv i december dagene, så kan du uden tvivl fornemme den gode stemning, som der skabes i Ally Pally når der skriges på 180 og synges ‘Kolo Kolo – Yaya Yaya Toure’ og ‘stand up if you love the darts’.

Det siges, at der i gennemsnit drikkes 11 pints pr tilskuere til World Darts Championship.