Indlæser Begivenheder

FC United of Manchester

FC United of Manchester – Stafford Rangers

FC United of Manchester er ikke en gammel historisk klub, men derimod en virkelig unik klub. Klubben blev grundlagt i 2005, da Glazer gjorde sit indtog i Manchester United. Mange af de mest inkarnerede Manchester United fans kunne ikke identificere sig med det nye Manchester United og derfor startede de FCUM. Klubben er 100 % styret af alle klubbens medlemmer og på tribunerne finder man mange fans, som tidligere har været mangeårige sæsonkortholdere hos Manchester United.
Klubben lejede sig i mange år ind hos Bury på Gigg Lane, men i maj 2015 stod deres eget stadion Broadhurst Park færdigt.


Til at vise os FCUM har vi allieret os med Matt, som har fulgt Manchester United igennem mange mange år, men i 2005 tog skridtet væk fra Manchester United og var med helt fra start af i FCUM historie. Siden dengang har han ikke sat sine ben på Old Trafford. Matt glæder sig til at vise hans kærlighed frem og kunne fortælle jer historien om denne unikke klub, som er Englands største fanejede klub. Vi kunne fortælle meget mere om klubben, men vi synes hellere at i selv skal tage med over og få en førstehåndberetning om hvordan FC United blev til, og hvilken slags klub det i dag.

På denne tur kommer du ikke til at opleve god fodbold, men du vender hjem med en helt unik fodboldoplevelse, fra folk som har mistet deres et og alt og derfor selv har skabt en klub bygget på kærlighed.

Hotel

Vi skal bo på det 3-stjernede Holliday inn Express Manchester City Center, som er placeret centralt i Manchester, 300 meter fra Victoria Station.

Guide

Jeres Guide på turen vil være Nicolai – læs mere om ham her

Fly

Rejsen er som på alle vores andre rejser ex. Fly – så husk derfor selv at bestille fly.

Nicolai som er guide på turen, er på følgende fly:

Ud: SAS SK541 kl. 17.00 fra CPH

Hjem: Easyjet U21985 fra Manchester 17.40

Hvis du med flyver Easyjet T/R kan du få en returbillet for 450 kr.

Program

Fredag

Fælles middag, for dem som er ankommet (for egen regning)
Skulle de ske at der er en fredagskamp i nærheden, så tager vi ud og ser den (lille chance)

Lørdag

Vi tager tidligt afsted fra hotellet og sørger for en god pre-match, inden vi skal på Broadhurst Park. Matt vil være med os hele dagen og sørge for, at vi får hele historien om FC United of Manchester.
Efterkampen tager vi ud og får lidt post-match øl og mad, og så er det frivilligt om man vil ud og se på nattelivet i Manchester.

Søndag

Afrejse dag. Tager du et sent fly hjem har du mulighed for sightseeing i Manchester inden hjemrejse. Vi besøger blandt andet, The National Football Museum og den kendte Classic Football shirtshop om formiddagen (for egen regning)

Pris kun 1995,- pr. person i delt dobbeltværelse

Turen inkluderer:

2 x overnatninger på Holliday inn Express
2 x Morgenmadsbuffet
Kampbillet til FC United of Manchester – Stafford Rangers
Dansk guide på hele turen
Engelsk guide i Manchester
Rejsegarantifond

Tillæg for enkeltværelse 800 kr.

Bestil turen ved at skrive til bestillinger@groundhoppingtours.dk
Mailen skal inkludere navne på alle deltagere.

Har du spørgsmål til turen så skriv til info@groundhoppingtours.dk eller ring til Nicolai på 2220 5114