Loading Events
This event has passed.

Fodboldrejse til London

Lukket for tilmelding

Oplev Crystal Palace mod Manchester City 18/10 – 20/10 2019 på Selhurst Park i London

Crystal Palace blev grundlagt 1905 og har hjemmebane på Selhurst Park, der stod færdigt i 1924. Men siden da er stadionet blevet ombygget en del gange. I dag kan Selhurst Park rumme 26.255 fans og stadionets 4 tribuner er alle bygget i forskellige årtier. Det giver virkelig Selhurst Park en helt unik charme. Selhurst Park er derudover også kendt for at være det stadion i Premier League, med den bedste stemning. Dette er på grund af fangruppen Holmesdale Fanatics, som har bragt Ultras kulturen til England, og skaber en fantastisk atmosfære på Selhurst Park.

Turens højdepunkt byder på en kampen mod mægtige Manchester City. Selhurst Park, vil blive fyldt til briste punktet denne dag og til disse kæmpe-kampe er lægterne fuldstændig klar på at give den vildeste støtte til hjemmeholdet – Selhurst Park bliver elektrisk, som vores guide Anders Hald ville sige det.

Det bliver en Crystal Palace specieltur, hvor alt fokus vil være på Crystal Palace, fra vi mødes om fredagen på hotellet, til vi siger farvel til hinanden søndag. Derfor bor vi også i Croydon, som er her Crystal Palace har hjemme i det sydlige London. Vi skal selvfølgelig ud og spise i lokalområdet og besøge de rigtige Crystal Palace barer. Vores guide, Anders, vil sørge for at du, når du tager hjem igen søndag, har fuldstændig styr på historien om Crystal Palace og Selhurst Park.

Program

Fredag

Vi mødes på hotellet senest kl. 20 og tager ud og spiser sammen, også tager vi videre på pubcrawl i Croydon. Anders vil her fortælle en masse om Crystal Palace og Selhust Park.

Lørdag

Vi tager på pub og spiser frokost ved 13-14 tiden og får en masse pre-match pints, inden kampen på Selhurst Park.
Efter kampen bliver vi på pubberne omkring stadion, hvor den vil stå på flere pints, røverhistorier og hvor vi, forhåbentlig, kan fejre Palace-sejren sammen.

Søndag

Afrejse dag, vi siger farvel til hinanden og siger tak for denne gang (bestiller du et sent fly hjem, kan du nå sightseeing i London)

Hotellet

Vi skal bo på det 4 stjernede Jury’s Inn i Croydon. Et hotel der ligger midt i Croydon, så vi kommer til at bo i det område hvor Crystal Palace hører til.
Men samtidig er der kun 20 minutter til Gatwick Airport og til centrum af London.
Hver morgen kan du glæde dig til at stå op til den lækre morgenmadsbuffet i restauranten.

Adresse:

Jury’s Inn
Wellesley Road, Croydon
South London, CR0 9XY

Fly

Rejsen er uden fly, for at du har mulighed for at rejse fra og til den lufthavn, som passer dig bedst. Men også så du har mulighed for at flyve på de tidspunkter, der passer dig bedst.
Det er klart nemmest transportmæssigt, hvis du lander i Gatwick lufthavn, hvorfra der kun er 20 minutter med tog til Croydon.

Anders, som er guide på turen, flyver med Easyjet afgang EZY8268 kl. 17.25 fra Købehavn til London Gatwick fredag d. 18/10, og flyver hjem fra Gatwick med Easyjet afgang EZY8267 kl 13.55 søndag 20/10.
Du er derfor meget velkommen til at flyve med på de samme afgange som Anders. Anders vil så møde dig i Købehavns Lufthavnen til en kold øl inden afgang, og han vil sørge for at du kommer fra lufthaven til hotellet sammen med ham.

Det er slutningen på efterårsferien og derfor er flyene hjem søndag ikke de billigste. Derfor kan du folænge dit ophold i London med en dag og spar penge på flybilletten.
Ønsker du at forlænge dit ophold på vores hotel i Croydon, må du meget gerne skrive det i bestillingen. Men du kan også sagtens selv booke et hotel i det centrale London.

Vil du deltage i middagen fredag aften, er det vigtigt at du er på hotellet senest kl. 20 fredag aften.

Pris

Prisen for turen er 1995,- kr. pr person i delt dobbelt værelse. Der vil være et tillæg på 800 kr. pr person for enkeltværelse.

Rejser du alene og ønsker at dele værelse med en anden som rejser alene, så skrev det i bestillingen. Så slipper du for ekstra tillægget på 800 kr.

Ved bestilling betales et depositum på 1000 kr. og de resterende 1695,- skal senest betales 01/10-2019

Alt forplejning, drikkelse og transport er for egen regning.

Prisen for denne fodboldrejse til London inkluderer:

  • Fodboldbilletter i London på langsiden til Crystal Palace – Manchester City
  • 2 overnatninger på det 4 stjernede Jury’s Inn i Croydon
  • 2 x Morgenbuffet
  • GHT guide på hele turen
  • Rejsegarantifond

OBS! Husk at turen er ex. fly, så du skal selv bestille flybillet.

Guide på turen

Anders Hald aka Krystal paladset fra Twitter, og kendt fra særudgaven på Mediano om Crystal Palace, vil være din guide på turen. Anders vil sørge for, at når du vender hjem fra denne tur, så har du fået fyldt rygsækken op med masser af viden om Crystal Palace. Læs mere om vores guider her.

Fodboldrejse guide og Crystal Palace-ekspert, Anders Hald

 

Tag med på denne første fodboldrejse til London hos Crystal Palace og oplev lokalområdet, få historien om klubben og oplev det stemningsfyldte og charmerende Selhurst Park, i selskab med andre fodboldnørder.

Tilmeld dig ved at sende en mail på [email protected] og noter antal deltagere og navne på deltagerne.
OBS! Der er kun 7 pladser på denne tur.