Indlæser Begivenheder

Groundhopping Tours tager til Brasilien 2019 – skal du med?

Vi har glædet os meget til at offentliggøre at vi skal til Brasilien i 2019.
Turen er et samarbejde mellem Groundhopping Tours, Peter Arnholdt og Lasse Højstrup Sørensen.
Til efteråret 2019, oktober eller november, får du en unik mulighed for at komme helt tæt på en af verdens stærkeste og mest farverige fodboldkulturer.
Vi kommer til at opleve Brasiliens ikoniske klubber og stadions, og kommer helt tæt på fodboldens enorme betydning i Brasilien og får indblik i den brasilianske kultur.

Turen er i oktober/november 2019 og vil være på ca. 10 dage (præcise datoer, samt kampprogram kommer i marts 2019).

Planen er at vi skal udforske den pulserende metropol Sao Paulo og ikke mindst den fantastiske by Rio de Janeiro. Vi bliver klogere på byernes unikke fodbold liv og fantastiske fankultur og får os nogle kæmpe unikke fodbold oplevelser.

Planen er at turen kommer til at indeholde:

  • 4-5 kampe
  • Favela besøg, herunder et besøg på et lokalt fodboldprojekt
  • Fodboldkultur på strandene
  • Rundvisninger på nogle af de store stadions
  • Overnatning på mellemklasse hotel
  • Alt transport under turen, fly/bus
  • Danske rejseledere

Prisen for hele pakken forvente at ligge på plus, minus, 15.000 kroner og vil inkludere fly fra København til Brasilien.

Vi vil have et pakket program, men der bliver også mulighed for at opleve byerne og de fantastiske strande i Brasilien.

Guiderne på turen

Peter Arnholdt Jensen, fodboldscout, bosiddende i Brasilien og en af folkene på Brasserpodcast.

Peter er fodboldscout i Brasilien og skribent for blandt andet tipsbladet. Han er bosiddende i Belo Horizonte i Brasilien. Hans passion for brasiliansk fodbold startede tilbage i 1970, hvor han hjemme i Birkerød på det sort-hvide TV kunne følge med i VM i Mexico. Med stjerner, som Pelé, Rivellino og Jairzinho og fejende flot fodbold, var det umuligt for ham, ikke at falde i brassergryden med et ordentligt pjask. Peters første rejse til Brasilien var i 2003, en tur til Rio de Janeiro for journalister og trænere, og det blev siden en fast del af rejsebudgettet, indtil at Peter flyttede til Brasilien i 2013. Peter ser al slags fodbold, lige fra U15 til voksenbold, og fra den laveste professionelle række og til toppen af poppen. Hans største oplevelse på stadion var i 2009, da hans favoritklub Vasco da Gama vandt Serie B, foran mere end 50.000 mennesker på Maracanã. Den største nedtur faldt i 2014, da Brasilien på Mineirão tabte VM-semifinalen med 7-1 til Tyskland. Peter bruger også en del krudt på at lave den ugentlige podcast ‘Brasserbold’ sammen med hans gode ven Andreas Knudsen.

Lasse Højstrup Sørensen, forfatter til flere fodboldbøger og ekspert på sydamerikansk fodbold.

Lasse er forfatter til flere bøger om fodboldkultur. Han har rejst jorden rundt, besøgt fodboldklubber og fans i alle afskygninger.

Han har specielt et godt øje til britisk og brasiliansk fodbold. Lasse er aktiv i fodboldens subkulturer og har meninger til det fodboldspil han så gode kan lide.

Nicolai Bryde Nielsen, grundlægger af Groundhopping Tours.

Nicolai har de sidste 20 år, rejst verden rundt og set fodbold. Han har været på omkring 250 stadions i 43 forskellige lande, heraf 12 i Brasilien. Nogle af de største stadionoplevelser han har haft, er på nogle af de brasilianske stadions, han har besøgt. Nicolai synes Brasilien er noget helt unikt. Et land, der er besat af spillet med den lille runde bold. Fodboldkulturen foregår ikke bare på stadion, men også i de fattige farvellaer og på strandene.

Så det er yderst kompetente guider, der er med på denne tur og som er klar til at give dig den mest unikke fodbold oplevelse nogensinde.

Har du spørgsmål til turen, så skriv til info@groundhoppingtours.dk eller ring til Nicolai på telefon 2220 5114.

Telefonen er åben i hverdage efter kl 16.00 og hele weekenden.