Her dufter lidt af tipslørdag med Tommy Troelsen og den er god nok…

Vi tager på Groundhopping tur, hvor vi skal opleve tre unikke stadions på en og samme weekend.

Programmet ser således ud:

Fredag: Leeds United – Derby County, Elland Road

Lørdag: Oldham Athletics – Forest Green, Boundary Park

Søndag: Everton FC – Bournemouth, Goodison Park

Vores base kommer til at være i Manchester, hvor vi bliver indlogeret på det ****-stjernede Hotel Park Inn by SAS Radisson, som ligger i centrum og lige ved siden af Victoria station.

Prisen er kun kr. 3.995,- i delt dobbeltværelse, tillæg for enkeltværelse på kr. 1.200,-

Ved tilmelding betales depositum kr. 1.000,-, resterende beløb skal betales senest 10 dage inden afrejse.

OBS! Prisen er eksl. fly, dette skal du selv booke.

Prisen inkluderer:

  • 3 x kampbilletter
  • 3 x overnatning på det ****-stjernede Hotel Park Inn by SAS Radisson
  • 3 x morgenmadsbuffet
  • Transport til og fra Leeds, Sheffield og Liverpool*
  • Guide på hele turen
  • Rejsegarantifonden

*Transporten er fra Victoria station i Manchester og til central stationen i den respektive kampby, og retur.

Det eneste du skal tænke på er at booke fly t/r til Manchester og finde til og fra hotellet, så klarer vi resten. Der går tog direkte fra Manchester lufthavn til stationen lige ved siden af hotellet.

Fly
Det er meget vigtigt at du selv sørger for senest at være på hotellet fredag klokken 15. Hjemrejsetidspunktet mandag bestemmer du selv.

Fly t/r til Manchester er fundet på Momondo den 15. november 2018 til kun kr. 399,-

Jeres guide Nicolai har følgende afgange:

Afgang med SAS klokken 8:30 fredag fra Københavns lufthavn.

Hjemrejse med SAS klokken 10:10 mandag fra Manchester lufthavn.

Program

Fredag: Vi ankommer til Manchester og checker ind klokken 15:00 på hotellet. Ankommer du tidligere, er der rig mulighed for lidt sightseeing, inden det er muligt at checke ind på hotellet. Ved 16-tiden tager vi toget til Leeds, hvor vi ankommer klokken 17:00. Så vi har tid til at gå på pub og varme ordentlig op til aftenens kamp på Elland Road mellem Leeds United og Derby County. Efter kampen sætter vi kurs mod banegården i Leeds og forventer at være tilbage i Manchester omkring klokken 01:00.

Lørdag: Lørdagen starter i den lækre morgenmadsbuffet på hotellet, hvor vi skal have fyldt maverne godt op inden dagens mange oplevelser. Vi starter med en formiddagstur på National Football Museum (frivilligt og for egen regning), inden vi ved middagstid sætter kurs mod Oldham, hvor vi skal besøge det gamle Boundary Park. Her skal vi se dagens League 2 opgør mellem Oldham Athletics og Forest Green. Oldham Athletics har iøvrigt den danske målmand Daniel Iversen på mål. Vi håber på at han har tid til at komme ud og sige hej når kampen er slut.

Efter kampen sætter vi kurs mod Manchester igen, hvor vi har arrangeret fællesmiddag om aftenen, efterfulgt af en pubcrawl på Manchesters historiske pubber (frivilligt og for egen regning)

Søndag: Søndagen starter igen i den lækre morgenmadsbuffet på hotellet, og allerede ved 10-tiden tager vi toget til Liverpool. Vi skal nå at have nogle timer i byen på pubberne inden dagens kamp på Goodison Park, hvor kampen mellem Everton FC og Bournemouth spilles. Kampen starter allerede klokken 14:15.

Efter kampen bliver vi nogle timer i Liverpool, så vi har muligheden for at vende kampen på pubben, tage forbi Anfield Road, eller gå på sightseeing i byen. Mulighederne er mange og du bestemmer selv hvad du vil.

Omkring klokken 20:00 rammer vi Manchester igen. Her finder vi en pub, siger farvel og tak for en god tur.

Hotellet du skal bo på

Vi skal bo på det ****-stjernede Hotel Park Inn by SAS Radisson. Hotellet ligger i centrum, klods op ad Victoria station og 6 minutters gang fra National Football Museum. På hotellet finder du:

  • Pool og spa
  • Træningscenter
  • Bar
  • Restaurant

Elland Road
Elland Road er den legendariske hjemmebane for Leeds United. Elland Road blev bygget i 1897, men først i 1919 rykkedede Leeds United ind på stadion. Når du besøger dette stadion fredag aften, er det 100 år siden at Leeds United startede med at spille her.

Elland Road er blevet renoveret mange gange de seneste 100 år. I dag har stadionet en kapacitet på 37.890 tilskuere. Elland Road blev brugt under EM slutrunden i 1996 og det sker stadig, at England spiller sine landskampe på dette stadion.

Boundary Park
Det gamle Boundary Park er fra 1904, eller 1896 under navnet Athletic Ground. I dag har stadion en kapacitet på 13.512 tilskuere. Hovedtribunen på stadion ser i dag ud, som den gjorde da det blev bygget, udover sæderne selvfølgelig.

Goodison Park
Goodison Park åbnede i 1892 og har siden da været hjemmebane for Everton FC. Goodison Park er faktisk det stadion i England, hvor der er blevet spillet allerflest kampe i den bedste engelske række nogensinde. Stadion er blevet renoveret et utal af gange og har i dag kapacitet på 39.752 tilskuere.

Vi håber meget på at du vil med på denne unikke tur, rundt til nogle unikke stadions og nogle historiske klubber.

Har du spørgsmål til turen så skriv til info@groundhoppingtours.dk eller ring på tlf. 2220 5114.