Et af de største derbyer i Europa bliver spillet i Rom, når byens to giganter, Lazio og Roma, tørner sammen på Stadio Olimpico. Klubbernes Ultras fylder begge Curvaer og skaber en helt elektrisk atmosfære til disse derbyer. Vi har sikret os 10 kategori 1 billetter på langsiden i marts månede, og sammensætter en fantastisk weekend for dig. Du får hele historien om rivaliseringen mellem de to klubber, kommer med til det gamle Rom, hvor AS Roma blev og grundlagt og ellers fylder vi din weekend op med italiensk fodbold.

Oplev mere end én fodboldkamp på turen

Hovedkampen på turen vil være Lazio – AS Roma, men i weekenden spiller også Lupa Roma (serie D), Trastevere Calcio ASD (serie D) på deres respektive hjemmebaner i Rom. Yderligere spiller AC Perugia – Salerniterna (serie B) og Ternana Calcio – SS Monza 1912, i nærheden. Så når hovedkampen fastlægges, ser vi hvilke kampe vi kan se. Vær opmærksom på at disse kampe er valgfrie og ikke er inkluderet i prisen.

 

Hotellet

Du kommer til at bo på det lækre ****-stjernede Hotel Guilio Cesare, som ligger tæt på vatikan staten, tæt på metrostationen Lepanto, som er 5 stop fra hovedbanen (Termini), 10 minutters gang fra Piazza del Poppolo og 20 minutters gang fra den spanske trappe. Kort fortalt, du bor i Rom med alt inden for gå afstand.

 

Turen vil være eks. fly, så du har selv muligheden for at booke de fly, som passer dig bedst og du kan selv bestemme hvilken lufthavn du flyver fra og til.

 

Mine flytider ser således ud:

Udrejse fredag den 1. marts 2019, klokken 9:50. Ryan Air: FR406

Hjemrejse mandag den 4. marts 2019, klokken 15:25. Norwegian: D81022

 

Jeg, Nicolai, vil være på hotellet fredag mellem klokken 14:00 og 19:00 til at tage i mod dig. Derfor bedes du meddele mig dine flytider så snart du ved herom. Hvis du ikke ankommer inden for denne tidsramme, kan du selvfølgelig selv tjekke ind på hotellet og, hvis du har lyst, tilslutte dig os der hvor vi er.

 

Muligt program:

 

Fredag

Du ankommer i løbet af dagen og har mulighed for lidt sightseeing. Om aftenen mødes vi til fællesmiddag i Rom

 

Lørdag

Lazio – AS Roma. Vi tager til den nordlige del af Rom, hvor Lazio holder til. Her spiser vi frokost og varmer op til kampen. Efter frokost er det tid til lidt øl i området, hvor alle Lazio’s fans holder til, så vi kan mærke hvordan italienerne varmer op til så stort et derby. Efter kampen sætter vi kurs mod den centrale del af rom, hvor vi spiser aftensmad og drikker øl.

 

Søndag

Her tager vi på tur, enten ud til en af de mindre klubber i Rom eller til en lidt uden for byen, og får os endnu en fodboldoplevelse. Om aftenen planlægger vi en afskedsmiddag, hvor vi siger farvel og tak for en god tur.

 

Mandag – hjemrejsedag

 

Det er selvfølgelig frit for, om man vil deltage i det hele, noget af det eller intet af det.

Jeres guide på turen vil være Nicolai, som har været til Derby del Capitale tre gange og har besøgt Rom fem gange. Han har styr på Rom, både hvad angår fodbold og sightseeing.

 

Prisen inkluderer

– 3 overnatninger på ****-stjernet hotel, centralt i Rom, inkl. morgenmad

– Kategori 1 billet på langsiden til derbyet mellem Lazio og AS Roma

– Rejsegarantifond

– Guide på turen

 

Alt dette for kun 2995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Tillæg for enkeltværelse kr. 400,- pr. nat.

 

OBS! Det er Lazio, som har hjemmebane og derfor er det strengt forbudt at have noget Roma merchandise på, og/eller vise nogen form for tilhørsforhold til Roma på kampdagen.

 

Har du spørgsmål til turen, så skriv til info@groundhoppingtours.dk

eller ring på 2220 5114.