FORDI VI ELSKER FODBOLD

VI ØNSKER AT GIVE VORES KUNDER STORE STADION OPLEVELSER, SAMMEN MED ANDRE DANSKE FODBOLDELSKERE!

Velkommen til

 

Efter at have haft drømmen om at starte et fodboldrejseselskab de sidste 10 år, er det nu endelig blevet en realitet. Jeg håber at du vil med ud i Europa og få nogle store, fantastiske og specielle rejseoplevelser.

Jeg har været bidt af at rejse rundt i Europa de sidste 20 år og se fodbold, dette har ført mig forbi mere end 220 forskellige stadions i 40 forskellige lande. Jeg har dyrket det man kalder groundhopping og ynder at besøge nye stadions, som kan give mig nye og anderledes stadionoplevelser. Det har altid været en drøm for mig, at dele ud af min viden og mine erfaringer omkring hvilke stadions man kan få de største, mest specielle eller mest historisk og autentiske fodbold oplevelser på. For mig har fodbold altid handlet om meget mere end spillet på banen og de 90 min på grønsværen. Det er ikke kun spillerne der skaber klubben, kulturen og historien, det er alt andet omkring klubben der skaber den.

Derfor vil jeg ikke vælge hvor mine rejser går hen ud fra de dyreste og bedste fodboldspillere, men derimod vil mine rejser gå til de stadions, hvor der er mulighed for at opnå de bedste fanmæssige-, historiske- og autentiske fodboldoplevelser.

Alle mine rejser vil være grupperejser med guide, for at du kan få den bedste og mest oplysende fodboldoplevelse og samtidig have en masse fodboldelskere at dele oplevelsen med.

 

Kvalitet, fremfor kvantitet – grupperejser til de store oplevelser. Velkommen til Groundhopping Tours.

 

 

Vi synes at et stadionbesøg handler om meget mere end spillet på banen. Derfor vil du med os, højst sandsynligt ikke komme til at opleve Messi, Ronaldo, Manchester City og lignende. Vi vil i stedet tage dig til de stadions i Europa hvor du får de største, mest specielle stadion oplevelser.

Vi elsker fænomenet groundhopping og derfor vil du opleve at vi betræber os på at se så mange kampe som muligt, når vi er afsted.

,,

Groundhoppingtours elsker fodbold og ønsker at bevare romantikken i fodbolden - det er romantikken i foldbolden de fleste af os har forelsket os i, i tidernes morgen. Derfor ønsker vi ikke at støtte foretagender, som er med til at ødelægge romantikken. Dette kunne for eksempel være klubber som RB Leipzig - klubber som denne kommer du med sikkerhed aldrig til at opleve med os.

Alle vores billetter bliver købt direkte gennem klubberne. Vi køber ikke billetter gennem agenter, sortbørs hajer, viagogo eller lignende. Vi ønsker ikke at støtte disse mellemhandlere, da vi ikke mener at de gavner fodbolden og kun er med til at gøre dine fodboldoplevelser dyrere. Ved at vi køber biletterne direkte fra klubberne, får vi samtidig en billetgaranti, som sikre os at vi ikke støtter de forkerte.

3 FORSKELLIGE SLAGS REJSER

Bundesliga Bussen - fodbold i Tyskland kan bare noget!

Tyskland er nok det sted i Europa hvor du får de største stadion oplevelser. Stadions er næsten altid fyldt og alle klubber har en fantastisk fankultur, som er værd at opleve. Ydermere er hele setuppet i og omkring stadion skabt til at tilskuerne får en unik oplevelse.

Bundesliga Bussen kommer til at køre en til to gange pr. halvår. Det kan enten være som en-dags tur eller weekendtur. Vi vil køre til Bundesligaen, 2 bundesliga, 3 bundesliga og måske endda helt ned i Regional Ligaen for at få nogle anderledes og specielle oplevelser.

 

Dynamit Expressen - fordi vi elsker landsholdet!

Groundhoppingtours ønsker at sende en masse danskere ud og støtte det danske fodboldlandshold så billigt som muligt. Derfor bestræber vi os på at lave rejser til de kampe, som giver mening rent turmæssigt, og som kan laves til en fornuftig pris.

 

Groundhopping Rejser - små grupper store oplevelser!

Vi flyver ud i Europa og får nogle store, specielle stadion oplevelser. Vi prøver så vidt muligt, at se så mange kampe som muligt i mens vi er af sted. Der vil være et program for hele weekenden, som kan indeholde oplæg til hovedkampen af en fan, spiller eller anden person med tilknytning til klubben, guidet tur i byen med fokus på fodhold historien, specielle restaurant/bar besøg alle med tilknytning til fodbolden. Alle disse arrangementer vil være frivillige at deltage i, men vi håber på at så mange som muligt vil deltage.

CVR-nummer: 39208652

Medlem af rejsegarantifonden nummer: 2878

Groundhoppingtours IVS - Telefon 2220 5114 - info@groundhoppingtours.dk